Itt áll előttünk Orbán feltartott kézzel

2019. május 31. 14:34

Ijedten, megverve, megalázottan, könyörögve, hogy fogadják vissza.

2019. május 31. 14:34
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc

„Európa erős „embere” kapitulált. Borzasztó árnyéka olyan sötétséget vetett Európára, a Néppártra, hogy teljes elszigetelése reális forgatókönyv lett. Ettől való jogos ijedtsége megadásra kényszerítette. Mai bejelentés szerint határozatlan időre visszavonta a közigazgatási bírósági rendszer bevezetését. Arról a korábbi döntésről van szó, ami nem szálka, hanem gerenda Európa szemében. Megalapozottan. 
Itt áll előttünk Orbán feltartott kézzel. Ijedten, megverve, megalázottan, könyörögve, hogy fogadják vissza. 
Fázik a hidegben. Didereg. Remeg. Jó reggelt!”

Összesen 265 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lolka-Bolka
2019. június 02. 23:20
To mocskos kommunista elmebeteg tolvaj proli ..... a kurvaanyad ...
syphax
2019. június 02. 22:35
A Fidesz az EPP-n belül a 3. legtöbb mandátumú Párt az EU 28 országának keresztény-nemzeti pártjai között. Az első és legtöbb mandátumuk németeknek--jelesül a CDU-CSU-nak-- van 28 mandátummmal, az össznémet 100 mandátimból. A második a lengyel Jog és igazságosság (Jaroslaw Kaczinsky) pártja 18 mandátummal--mindkettő mandátumvesztéssel rendelkezik ennyi mandátummal. És a 3. a magyar Fidesz-KDNP az elnyert 13 mandátummal, mely 1-el TÖBB(!), mint a 2014-ben megszerzett 12 mandátum. ERŐS ÉS MEGERŐSÖDÖTT POZICIÓJA VAN TEHÁT A FIDESZ-KDNP-NEK AZ EPP-BEN! ÚGYHOGY DAUL MEG WEBER NEM NAGYON "UGRÁLHAT", MERT KAP A POFÁJÁRA IZIBE--HA SOKAT SZÖVEGEL A FIDESZ ELLEN. MEGSÚGOM: KUSSOLNI FOGNAK, MINT FING A FŰBEN....MÁR EZT TETTÉK A MÖGÖTTÜNK HAGYOTT HÉTEN IS--JÓLFELFOGOTT ÉRDEKBŐL. Gyurcsányi meg bevonulhat a SÁRGAHÁZBA egy kis alvókúrára...ráfér!
barany
2019. június 02. 15:02
Ez a szerencsétlen az őrület határán van. Piával és az itt is olvasható önszuggesztióval próbálja kivédeni a teljes megzakkanást. Belelovalja magát a fantáziálásba, Orbán küszöbön álló bukásáról. Rettenetes lehet neki Orbán összesen már 13 (4+9) éves sikeres kormányzása, és nemzetközi tekintélye. Amiről ő ábrándozott, amit azonban még megközelíteni sem tudott. Csak eljátszani. Pár évig tűrhetően alakította a miniszterelnököt. De ez már a múlt. Már csak egy roggyant alkoholistát tud a közönségnek bemutatni.
syphax
2019. június 02. 11:22
"...Itt áll előttünk Orbán feltartott kézzel." ÁLL ELŐTTED AZ APÁD HÓTTKÓROS FASZA! BAROM!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!