Gázpisztollyal lövöldöztek a Teréz körúton

2019. március 27. 20:34

A járókelők bandák közötti leszámolásról beszélnek.

2019. március 27. 20:34

Gázzal működő riasztó fegyverrel lövöldöztek Budapest belvárosában szerda este.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az MTI megkeresésére azt közölte: ügyeletükre több bejelentés érkezett, amely szerint az Aradi utca és a Teréz körút kereszteződésénél több ember verekszik, illetve lövések is eldördültek.

A perceken belül kiérkező rendőrök két férfit a helyszínen elfogták, majd előállítottak a VI. kerületi rendőrkapitányságra. Ellenük felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás – írták.

(MTI)

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bitrex®
2019. március 27. 22:50
kebab vs. gyros
cutcopy
2019. március 27. 22:23
Kilenc körül a Népligetnél motoztak valakiket, még néztem is hogy mi ez a felhajtás..
korona
2019. március 27. 22:10
Orbán elleni harc egy sport lett. Azt hiszitek, hogy Orbán ezt nem tudja ? Mindent tud - rólatok. És addig örüljetek, amíg van Orbán, mert ha nem lenne, megtudnátok, hogy milyen az élet Albániában vagy egyéb jeles helyeken. Akinek meg itt nem tetszik, ebben az "orbándiktatúrában", EL LEHET MENNI (sic) az imádott Nyugatra bármikor, még gyalog is. Indulás !
Pandaka pygmaea
2019. március 27. 21:45
Remélem TGM megint kiáll a bárki mellett, hisz sose lehet tudni, nincs-e köztük egy szamurájkardos Józsika. Vagy egy Ali, vagy Ahmed esetleg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!