Jogerősen életfogytiglani fegyházra ítélték a Teréz körúti robbantót

2019. március 12. 10:18

Leghamarabb 30 év letöltése után bocsátható feltételes szabadságra.

2019. március 12. 10:18

Életfogytiglani fegyházra ítélte a két rendőrt életveszélyesen megsebesítő Teréz körúti robbantás vádlottját többszörösen minősített emberölés és terrorcselekmény miatt a Fővárosi Ítélőtábla kedden kihirdetett másodfokú, jogerős ítéletében. A férfi – az elsőfokú ítéletben meghatározott 25 év helyett – a leghamarabb 30 év letöltése után bocsátható feltételes szabadságra.

Az eljárás adatai szerint a huszonéves férfi 2016. szeptember 24-én késő este Budapesten, a Teréz körúton egy általa készített és működésbe hozott pokolgéppel életveszélyesen megsebesített két rendőrt azért, hogy megszerezze fegyvereiket.

Az előzetes letartóztatásban lévő férfi a nyomozás során tett beismerő vallomást, az elsőfokú tárgyalásokon kezdetben tagadott, majd egyre zavartabban viselkedett, és az elsőfokú ítélet kihirdetésén, illetve a táblabíróságon már nem jelent meg.

(MTI)

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Edvind Johnsson 4.0
2019. március 12. 11:25
Ez egy idióta barom. Örökre be kell zárni!
Zokni
2019. március 12. 10:47
"...lehet hogy ez lesz a masodik fiaskoja a birosagnak, lasd mori rablas." - írja. Miért? Nem ő volt? Sztem ez nem kérdés. Az már igen, hogy beszámítható-e. Mindenesetre úgy tűnik, átment a vizsgálaton. Ráadásul ami nálunk, tudtommal nem olyan szigorú... Van miniszterelnökünk is, akinek állítólag állandó lelki-mentális orvosi felügyeletre van szüksége...
Orange79
2019. március 12. 10:26
Máig nem világos előttem, hogy mi volt a terve ennek a baromnak..Felrobbant két rendőrt, hogy megszerezze a fegyvereiket. És aztán??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!