Hidvéghi: Fogadják be Ahmed H.-t azok, akik mellette kardoskodtak

2019. január 28. 22:29

2019. január 28. 22:29

A bevándorláspárti brüsszeli képviselőknek kellene befogadniuk a röszkei zavargások miatt elítélt Ahmed H.-t, ám azok, akik egykoron bőszen támadták Magyarországot, most nem tűnik úgy, hogy tolonganának egy elítélt bűnözőért. Az események mögött most is a Soros György, és az általa támogatott Amnesty International áll – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója a Hír TV Magyarország élőben című műsorában. 

„A magyar törvényeknek megfelelően került szabadlábra Ahmed H., de senki sem akarja befogadni. Azok, akik oly hangosan álltak ki mellette, azok számára most itt az idő, hogy fogadják be Ahmed H.-t” – tette hozzá a fideszes politikus. Hídvéghi Balázs írt személyesen levelet mai keltezéssel annak a 26 képviselőnek, akik a Soros György támogatta Amnesty International szervezésében szervezett akciók keretében táblákat tartva demonstráltak Ahmed H. szabadságáért.

„Ha ki lehet állni egy országot gyalázni, ha beleírathatják Ahmed H. nevét a Sargentini-jelentésbe, akkor most helyezzék nyomás alá saját kormányaikat, akár a francia, vagy a portugál kormányt, hogy adjanak neki menedékjogot, de úgy tűnik nem tolonganak ezért az elítélt bűnözőért” – mondta Hídvéghi Balázs. Hozzátette: ezek a szocialista, zöldpárti, kommunista képviselők most, hogy megtehetnék már koránt sem olyan aktívak egykori védelmezettjük sorsát illetően. „Érdekes látni, hogy milyen csöndben vannak azok, akik megmozdultak a per folyamán és azt követően úgy, hogy ráadásul egy volt szocialista igazságügy miniszter védte őt. Most láthatjuk, láthattuk ki hol áll” – jegyezte meg.

 

 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2019. január 29. 21:15
Ezt az Ahmed izé-t be kéne ültetni egy mikrobuszba, és el kéne szállitani Belgiumba vagy Hollandiába oda ahol Sargentini lakik. Be kéne csöngetni Szarjutkához, oszt' oda köll nek adni az arab faszit, KEZDJEN VELE AZT, amit akar!
Senior
2019. január 29. 08:53
Egy főre jutó szóvívőkből qva jók vagyunk. Miért nem nyilatkozik az idegenrendészet szakembere? Kíváncsiságból megnéztem, max 6 hónapig lehet fogvatartani. Ciprusnak nem állampolgára, tehát nem köteles visszafogadni. Szóval érdekes lesz. Amit ez a manus itt össze-vissza hadovál jogilag irreleváns, nettó propaganda.
áfonya
2019. január 29. 00:23
Sajtóklub (2019-01-28) - ECHO TV https://www.youtube.com/watch?v=Xb9rWd0RkSc
áfonya
2019. január 28. 23:27
Unós leszek én. :D Bunyós Pityu --Unijós leszek én... https://www.youtube.com/watch?v=vMm7RnhshnI Bunyós Pityu- Felvettek a Suzukiba munkásnak https://www.youtube.com/watch?v=xlJQtRqhSl4 Bunyós Pityu - "Polgármester" Audisok a polgármesterhez munkáét mennek :D https://www.youtube.com/watch?v=Awd0aQvQkXc
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!