Novák Előd: Pártszakadás lesz, ha Toroczkait kizárják a Jobbikból

2018. június 07. 09:50

Pártszakadáshoz vezetne Toroczkai kizárása Novák Előd szerint.

2018. június 07. 09:50

Pártszakadást eredményez Novák Előd korábbi Jobbik-alelnök szerint, ha kizárják a platformot alapító Toroczkai Lászlót a Jobbikból. A politikus az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában kijelentette, ebben az esetben „erkölcsi kötelességünk” lesz távozni a pártból, amely szerinte „vállalhatatlan irányba indult el”.

Novák Előd szerint a Jobbik országgyűlési képviselőcsoportja "rendkívüli mértékben eltávolodott a párttól", és a „lélekkufárkodás” mellett a pénzügyekben is „eléggé vállalhatatlan folyamatok” indultak be, ezért is mondott le a pártalapítvány kuratóriumában betöltött tisztségéről.

Novák Előd a Kossuth rádió 180 perc című műsorában elfogadhatatlannak nevezte, hogy „hatalomtechnikai célokra használják a közösség pénzét”, amikor „csődközeli anyagi helyzetben” nem szégyellnek "nettó 400 ezres fizetéseket adni a képviselői tiszteletdíj mellé a pártvezetéshez lojális politikusoknak" a Jobbikban.

(MTI)

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2018. június 07. 18:53
Sem Zazrivecz-Vona, sem Tutsek-Tóth-Toroczkai nem hiteles. Akár együtt maradnak, akár szakadnak, mindenképpen fejétől bűzlik a hal. Ha szakadnak, akkor is csak két "diverzáns" irányítana, mindkettő ki tudja, kinek a beépített sunyi embere, ki tudja, milyen célok érdekében uszít és oszt meg. "Ez meg itt micsoda? A bankrendszer! Ez meg itt micsoda? A pénzrendszer! Ez meg itt micsoda? A pártrendszer! Ez működik, mint a Naprendszer!" https://www.youtube.com/watch?v=11AIJwmyXds
formaegy
2018. június 07. 16:25
"Pártszakadáshoz vezetne Toroczkai kizárása Novák Előd szerint." Ha Toroczkait nem zárják ki, , és képes ebben a lepratelepben bennmaradni, miután a feleségedet azért zárták ki, mert Toroczkait támogatta, le is húzhatjátok ti is a rolót! Éppen olyan leprásak vagytok, mint a többi. Ennyi.
Selamat
2018. június 07. 11:53
Akkor még mit tökölődnek ennyit? Én ugyan látni sem bírom Toroczkait mióta kirendelte népét gyurcsányék, meg annak haverjai keblére, de azt tisztán látni, hogy talán az ő zagyvasága tudna valamit még segíteni a Jobbikon. Sokat nem, de talán valamit. A Vona vonalat már zagyvának sem lehet tekinteni. Csóró, valamikor szebb jövőben bízó Jobbikos szavazók, hogy hova rángatott le benneteket néhány megkergült "vezetőtök" Borzalom. :(
kisgul
2018. június 07. 11:52
https://www.youtube.com/watch?v=zXsjRBl2W4s&t=28s
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!