Nem szervezünk ellentüntetést!

2018. május 08. 10:52

Tisztelettel és méltósággal várjuk az országgyűlés megalakulását, amire a tüntetést szervezők figyelmét is szeretnénk felhívni.

2018. május 08. 10:52
Civil Összefogás Fórum

„Néhány internetes portál tudatosan igyekszik félrevezetni békés polgárságunkat. Valótlan állításokkal azt sugallják, hogy a CÖF ellentüntetést kezdeményez a mai napon szervezett ellenzéki megmozdulásokkal szemben. 

A CÖF vezetősége ilyen jellegű közleményt nem adott ki. Ugyanakkor utalunk arra, hogy tisztelettel és méltósággal várjuk az országgyűlés megalakulását, amire a tüntetést szervezők figyelmét is szeretnénk felhívni. 

Jelezzük, hogy a rendőrség felé a hamis információk megjelentetése kapcsán feljelentést tettünk.

CÖF-CÖKA vezetősége”

(OS-MTI)

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2018. május 09. 08:59
... Visszasírják a tüntetők a hajdani egypártrendszert, amikor két kommunista jelölt között kellett választani és azt is nyilvánosan bedobni az urnába. Az volt ám a jó világ ... Az bizony, el is nevezték demokráciának. Két ugyanolyan jelölt közül nem véletlenül a kommunista nyer.
Robur
2018. május 08. 15:02
Kit érdekeltek közpénzen kitartott gecik?
pollip
2018. május 08. 14:32
Nyilvánvaló álhír. Ez azért bájos, mert Kreko Péter a kormányt vádolja álhírek terjesztésével. Ha az ellenzék és mediaik leszoknanak a hazudozasrol, többre mennének.
makapaka2
2018. május 08. 13:27
A sok hülye tüntizzen csak, amíg meg nem unja. Bár hasznosabb lenne mindenkinek, ha dolgoznának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!