Felfüggeszti Havast az ATV

2017. december 11. 11:49

Az ATV vizsgálatot indít a Havas Henrikkel szemben – közölte hétfői rendkívüli közleményében az ATV.

2017. december 11. 11:49

Az ATV vizsgálatot indít a Havas Henrikkel szemben felmerült vádak tisztázása érdekében. A vizsgálat lezárultáig Havas Henrik nem lesz képernyőn – közölte hétfőn az ATV rendkívüli közleménye. Havas mindaddig nem szerepel az ATV képernyőjén, amíg le nem zárul a csatorna belső vizsgálata. A műsorvezetőt a csatorna tájékoztatta a döntésről. 

Az ügy előzménye, hogy Baukó Éva, az RTL Klub Való Világ című műsorának egykori szereplője december 4-én egy Facebook-bejegyzésben szexuális zaklatással vádolta az ATV műsorvezetőjét. Az újabb bomba pénteken robbant: az ugyancsak a Való világból ismertté vált Molnár Anikó is szexuális zaklatással vádolta Havast.

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szekula
2017. december 11. 23:35
Mítú nélkül is le kellett volna venni rég, ugyanis szar. Ráadásul redundánsan szar, az még a meglepően szarnál is szarabb.
Paskai
2017. december 11. 22:22
Most a Henriket dugták seggbe.
Lion
2017. december 11. 18:36
Au revoir ragadazó 'Tanárúr'! És többet se lássunk - sehol.
OberEnnsinnen
2017. december 11. 17:32
Pár dolgot szögezzünk le. Valamilyen szinten Havas: áldozat. Sokadmagával, általában a Kádár-rendszerben szocializálódott - magyarul: nyomorított pszichéjű-gondolkodásmódú - mindannyiunkkal. Azt is írom, hogy hatalmi, fölérendelt helyzetben az egészséges férfi hajlamos elengedni a tesztoszteronját, ha ebből rendszert csinál, az már gond. És még az egészséges férfi annyit tehet, hogy bevallja: Lehet, hogy néha túllőttem a célon, és ha ezt valaki taszítónak találta, attól bocsánatot kérek. Havas egy szó szerint, beteg ember. csak ott a gond, hogy egyre több közszereplőre áll ez: én pl. Sorosról már többször leírtam ezt. Mivel ő is súlyosan beteg. Nem szabad Istent játszani, senkinek, és akkor már nagy bajba nem kerülhet, ebben biztos vagyok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!