Történelmi csúcs – Budapestre érkezett a kínai kormányfő

2017. november 26. 16:20

Orbán Viktor miniszterelnök és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter fogadta a Budapestre érkező Li Ko-csiang kínai kormányfőt. A következő két nap stratégiai fontosságú tárgyalások várhatóak, amelyek hosszú időre meghatározhatják hazánk gazdasági együttműködését Kínával

2017. november 26. 16:20

Orbán Viktor és Szijjártó Péter a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren fogadta a vasárnap délután érkező kínai kormányfőt.

Li Ko-csiang vezetésével tartják meg november 27-én a Kína és 16 közép- és kelet-európai ország együttműködési keretének (16+1) soron következő csúcstalálkozóját a fővárosban. Másnap, november 28-án Orbán Viktor miniszterelnök és Li Ko-csiang kétoldalú, hivatalos államközi tárgyalást is folytat egymással, illetőleg sor kerül további bilaterális egyeztetésekre több térségbeli ország kormányfőjével.

(MTI)

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2017. november 27. 14:47
FIDESZDSZ maffia induló: „Fel, fel ti rabjai a földnek ….” "a Készenléti Rendőrség járőrei egy garázda magatartást tanúsító férfival szemben kezdeményeztek intézkedést. Tekintve, hogy a személy a rendőri felszólítás ellenére nem hagyott fel cselekményével, ezért őt garázdaság szabálysértés elkövetésének gyanúja miatt a szabálysértési előkészítő eljárás lefolytatása miatt előállították." https://alfahir.hu/2017/11/27/kinai_delegacio_tibet_rendorseg_wtf
Pikkelő
2017. november 27. 12:33
Számunkra a világból csak a diktatúrák érdekesek? Vagy csak a többiek finnyásabbak?
makapaka2
2017. november 27. 09:28
Az összes ballibbant újságírónak legalább lesz témája az ájvékoláshoz.
liberálzöld.
2017. november 27. 09:00
Egy kis hitel, egy kis vasút. Kell ennél több?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!