Simicska: Orbán Viktor despotikus diktatúrát épít

2017. november 28. 19:21

Simicska Lajos újra akcióba lendült. Az ellenzéki milliárdos mára virradóan három Soros-plakátot firkált össze, ezt követően pedig az RTL Klub Híradójának nyilatkozott. Úgy fogalmazott, Mészáros Lőrincet tehetségtelen senkinek tartja, Orbán Viktor pedig despotikus rendszert épít.

2017. november 28. 19:21

Simicska Lajos három, a kormány által kihelyezett Soros-plakátot festett le, majd este az az RTL Klub Híradójának is nyilatkozott. Álságosnak és hazugnak nevezte a Soros-plakátkampányt, ezért festette le saját véleményével.

Felidézte, hogy a kommunista hatalom ellen szövetkezett Orbán Viktorral, azonban a miniszterelnök megtagadta a korábbi céljaikat. Szerinte Orbán Viktor maffiaállamot és diktatúrát épít. Úgy fogalmazott, hogy magát is felelősnek tartja az országban kialakult helyzetért, ugyanakkor tagadta, hogy „politikai atombombával” rendelkezne.

Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője is reagált Simicska nyilatkozatára, orvosi esetnek minősítve a milliárdost.

Összesen 206 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2017. november 29. 19:43
Soha se szólok ezekhez az anyabaszó csótányokhoz de amikor belémkötnek akkor azt kapják amit kiprovokálnak.
Mindjárt
2017. november 29. 18:28
Simicska szégyelheti magát mert a tolvaj, kommunista cigányból magyarok urát csinált. Soros is szégyelheti magát mert kiszarta a fideszt.
Paskai
2017. november 29. 18:17
A Lajcsi kiprovokálja magának a börit.
Libakergető
2017. november 29. 15:36
Mondja ezt a legnagyobb despota!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!