Orbán: Magyarország ezer családnak biztosított lakhatást a Közel-Keleten

2017. október 16. 11:04

A helyben segítés politikája eredményes – állapította meg Orbán Viktor és Ján Figel, az Európai Unió vallásszabadságért felelős különleges megbízott hétfőn az Országházban.

2017. október 16. 11:04

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn az Országházban fogadta Ján Figelt, az Európai Unió vallásszabadságért felelős különleges megbízottját – tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-t.

Ján Figel múlt héten részt vett a keresztényüldözésről tartott budapesti nemzetközi konferencián, ahol előadást is tartott, a rendezvényt pedig sikeresnek ítélte – közölte Havasi Bertalan. Elmondta: a hétfői találkozón Orbán Viktor és az uniós megbízott megállapította, hogy a helyben segítés politikája eredményes, ezt az érintettek is visszaigazolták, Európának jó megoldás helybe vinni a segítséget. A kormányfő arról tájékoztatta Ján Figelt, hogy az elmúlt félévben Magyarország csaknem ezer családnak tudta biztosítani a lakhatást a Közel-Keleten.

(MTI)

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ultima Ratio
2017. október 16. 17:30
Két migránsozás között remélem megtapsolják ezt IS a fideszbarmok :D :D A Vezér nem tévedhet. Ha holnaptól végrehajtja a Soros tervet, az is jó lesz.
Mindjárt
2017. október 16. 13:14
A magyar családokkal törődjetek ti tetvek #KilakoltatásiMoratórium #Devizahitelesek #ZKárpátDániel #Jobbik Kilakoltatási moratórium kell, de azonnal! A Jobbik azt követeli a kormánytól, hogy azonnal hirdessen kilakoltatási moratóriumot a jövő évi választásokig a nehéz helyzetbe került devizahitelesek védelme érdekében. Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője szombaton, Budapesten tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, a kabinet ígérete ellenére nem tudott érdemben segíteni a bajba jutott devizahiteleseknek, sőt több a kilakoltatás, "mint a balliberálisnak nevezett gazdasági vészkorszakban". Ennek hátterében az áll, hogy a kormány paktumot kötött a Bankszövetséggel és vállalta, hogy nem terheli tovább a pénzintézeteket az ügyfelek javára - fejtette ki, hozzátéve, szerinte a Fidesz ezzel elárulta a saját szavazóit is. A Jobbik politikusa hangsúlyozta, pártja szemétdombra vágná ezt a rendezési csomagot, saját megoldási javaslatuk megvitatására pedig újabb devizahiteles kerekasztal-találkozót szerveznek, amelyre a károsultakat képviselő szerveztek vezetői mellett a kormány és a Bankszövetség tagjait is várják. Z. Kárpát Dániel kérdésre válaszolva szólt arról is, hogy "az ellenzékinek nevezett összefogási kísérletek" nem rendelkeznek azokkal a modern válaszokkal, amelyek képesek lehetnek a kormányváltásra, így arra a Jobbik az egyetlen valódi esélyes.
Mindjárt
2017. október 16. 11:53
Idehaza meg kilakoltatnak magyar családokat. Tetvek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!