Gulyás Gergely: Emberi jogot sért a Jobbik javaslata

2017. augusztus 04. 11:10

„Minden olyan emberi jogi egyezményt fel kellene mondani, aminek részesei vagyunk, beleértve az uniós tagságot is” – mondta a Jobbik javaslatáról Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke.

2017. augusztus 04. 11:10

A Jobbik választójogi javaslatához „minden olyan emberi jogi egyezményt fel kellene mondani, aminek részesei vagyunk, beleértve az uniós tagságot is” – mondta Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke az ATV Egyenes Beszéd című műsorának csütörtök esti adásában.

Gulyás Gergely azt is hozzátette: mosolygott, amikor meghallotta a Jobbik javaslatát, hiszen amikor a Fidesz egy „tudatossági aktivitást elváró előzetes regisztrációt” akart 5 évvel ezelőtt előírni, azt a Jobbik egyáltalán nem támogatta. Pedig Gulyás szerint ilyen intézmény „számtalan európai és Európán kívüli jogállamban, Angliában és az Egyesült Államokban is létezik.”

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2017. augusztus 05. 13:57
Ez igaz, sajnos. Pedig valahogy meg kéne állítani, hogy prolikormányzást folytassatok, ti seggnyaló kis tolvaj barmok!
választópolgár
2017. augusztus 04. 22:48
mind a fidesz mind a jobbik kommunikációja nem veszi figyelembe azt, hogy egymás lehúzása pocskondiázása és nevetségessé tételének izzadtságszagú igyekezete kontraproduktív az álompolgárok ide vagy odaszavazásának tekintetében.
Amondó
2017. augusztus 04. 21:46
Felesleges az emberi jogokról, meg a cenzusról, kirekesztésről annyit fecsegni. Létezik megoldás, a választási eljárásnak olyan módosítása, mely szinte minden egymással hadakozó álláspontot közös nevezőre hozna. Ld. http://mandiner.hu/cikk/20170804_racionalista_part_ne_szavazzanak_a_tanulatlan_buta_emberek Amondó 2017. augusztus 4. 21:26
zakar zoltán béla
2017. augusztus 04. 20:40
Balblikk= hazaárulók!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!