Ma este van a vizes világbajnokság megnyitója

2017. július 14. 18:02

Péntek este 9 órakor a megnyitó ünnepséggel megkezdődik a 17. FINA világbajnokság Budapesten.

2017. július 14. 18:02

A műúszók és a műugrók két versenyszámában már el is rajtolt a vizes világbajnokság, a minden korábbi sporteseménynél látványosabbnak és költségesebb ma esti megnyitóval kezdődik meg a 17. FINA világbajnokság – írja a Euronews.

A világbajnokság miatt hatalmas építkezések voltak a fővárosban, a fejlesztési projektekre közel 100 milliárd forintot fordítottak, a vb költségvetése azonban már most az eredeti összeg sokszorosára rúg. A versenyzők összecsapását világszerte hat milliárdan látják majd a szervezők szerint a közvetítéseknek köszönhetően.

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bokros Birka
2017. július 15. 08:32
Már azt hittem Fekete Tercsi babája a sustyásba! Esetleg kiskorút megrontó képviselőről a figyelem elterelés technikáját alkalmazod. :D Az adócsaló kutya kiképzőről mi hír? :D
Bokros Birka
2017. július 15. 07:19
Mindjárt, drága barátom nálatok sem a főnököd a szefárd Vona-t a leghülyébb! :D
Mindjárt
2017. július 15. 06:50
Rioban 7 érmet nyertek a magyar úszók. Három arany, két ezüst és két bronz. Ebből három aranyat és egy ezüstöt Katinkának köszönhetjük. Háromszor emelték a magyar zászlót legmagasabbra és játszották el a magyar himnuszt. Csodás élmény volt, köszönet Katinkának. Katinkát nem számítva, a magyar úszók hoztak egy ezüstöt és két bronzot. ------------- Remélem, hogy most nem cask Katinka hoz arany úszó érmet. Remélem, hogy Katinka jó formában less és hozza a szokásos csodálatos eredményeit. Természetesnek tartom, hogy a magyarok többsége, a tisztességes magyarok büszkék és hálásak Katinka eredményeiért. Csodás ez a magyar lány! Büszke vagyok rá. Köszönöm Katinka. Nem tudom elképzelni mert nem értem az ilyen "embereket" de mit gondolhatnak ilyenkor azok a kádárista nyugger fidesz birkák, a felcsúti cigány kutyái amikor Katinka a dobogó tetején áll és a kezét a szivéhez szorítja miközben a Magyar hmnuszt játszák. Tusopoznak?
szekula
2017. július 15. 01:31
Ja, és lám, Tarlós tud nem-krákogni is, csak baszik összeszedni magát hazai közönségnek. (De az vicces volt, hogy lejánosozta Maglione.) Egyébként egy pillanatra ismét köztársaság lettünk, tolmács aszonta, Republic of Hungary. Noha az ország neve gránitszilárdan Magyarország már.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!