Balog Zoltán is trükkösen akart szabadulni a sajtótól

2017. május 22. 16:56

A Hír TV-nek nem, az Indexnek azonban nyilatkozott Balog Zoltán a CEU-ügyről. Mint mondta, az USA oktatási miniszterétől vár egy levelet.

2017. május 22. 16:56

Rogán Antalhoz hasonlóan Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter is megfuttatta az Indexet: a konferencián tartózkodó fideszes politikust szállító autó hol az egyik, hol a másik kijárathoz parkolt, nyomában a hírportál riporterével. Balog Zoltán a Hír TV-nek nem kívánt nyilatkozni, az Indexnek azonban elmondta, hogy CEU-ügyben levelet vár az amerikai oktatási minisztertől.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2017. május 23. 07:24
"Balog Zoltán a CEU-ügyről. Mint mondta, az USA oktatási miniszterétől vár egy levelet." Máris feladta a felcsúti banda? Nem úgy volt, hogy Orbán majd Trump-al tárgyalja meg a CEU ügyet, lehetőleg a Fehér Házban amikor elsők közt megy Amerikába látogatni? :) Pont akkor adja fel a felcsúti banda amikor Trump már mindenbe bele akart egyezni? :)
Strassnoff Ignác
2017. május 22. 22:54
Olyan nincs, hogy egy kormány, kormányzópárt megválogatja, hogy kinek nyilatkozik és kinek nem. Jelen állás szerint rövidesen kizárólag kormánypárti médiákkal fognak szóba állni. Persze azokkal lehet, azok nem kérdeznek semmi kényelmetlent. Sőt az első kérdésük az, hogy mit kérdezhetnek. Egy politikusnak kutya kötelessége közügyekben válaszolni a sajtó kérdéseire, akkor is, ha az illető orgánum ellenzéki nézeteket vall. Szóval amit ez a cigány banda művel, olyan nincs egyetlen demokráciában sem. Nálunk meg igen. Következtetés?
zakar zoltán béla
2017. május 22. 22:34
Lex Ceausescu nem létezik! 2 szar hírgyártógép!
lutra
2017. május 22. 18:57
Jó a csaj, nekem is kéne egy ilyen asszisztens.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!