A brüsszelmegállítás cáfolatát osztogatta Szarvas Koppány Bendegúz

2017. május 13. 09:41

Az Európai Bizottság válaszával akarta (volna) szembesíteni Szarvas Koppány Bendegúz a fideszes választókat.

2017. május 13. 09:41

„Kedden délután a XVI. kerület volt a soros (he-he) a brüsszelmegállítós fórumok helyszínei közül. Pedig az Európai Bizottság már rég megcáfolta az újabb nemzeti konzultációnak csúfolt propagandaturné hazugságait. De sajnos a Bizottság fél munkát végzett, nem juttatta el úgy mindenhova a cáfolatot, ahogy a fideszes hazugságokat beerőltették mindannyiunk postaládájába.” – írta Szarvas Koppány Bendegúz Facebook oldalán.

Az aktivista ezért személyesen ment el a fideszes fórumra, hogy a Bizottság válaszlevelét nyomtatott formában odaadja a fideszes választóknak. Ezzel azt akarta letesztelni Szarvas, hogy mennyire fontos a „mezei” fideszeseknek a tájékozottság.   

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realista
2017. május 14. 17:54
Miután Orbán megkapta Brüsszeltől a taslit, eltűntek az "Állítsuk meg Brüsszelt" plakátok, helyettük az agyhalottaknak szóló újabb marhaság látható: "Milliárdosok emberei" felirattal - Bottka Soros bábként, illetve Vona Simicska bábként. Mindkettő hatalmas öngól, mivel köztudott, hogy a két milliárdosnak köszönhető, hogy Orbán egyáltalán miniszterelnök lehetett.
balbako_
2017. május 14. 10:15
Leszarták Szarvast.
szancso
2017. május 14. 06:25
Bendegúz úr elfelejtette a ruhájára tűzni, hogy a brüszeli álca alatt melyik nagy energiaszolgáltatónak kampányol. EON, EWB, Vatterfall ......? Mert azt talán, mint "birka", megkérdezhetném, hogy kinek szolgáltatom ki a nyakamat.
Akitlosz
2017. május 13. 19:09
Kik azok a mi? Milyen szervezetben fogyasztja a levegőt a hosszú nevű, amióta kilépett a DK-ból?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!