Tuzson: Nagyon fontos, hogy mindenki kitöltse a nemzeti konzultációt

2017. április 26. 09:42

A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint eddig összesen 350 ezren válaszoltak postán vagy az interneten a nemzeti konzultáció kérdéseire.

2017. április 26. 09:42

Eddig több mint 300 ezren válaszoltak a kormány nemzeti konzultációs kérdéseire postán, az interneten pedig több mint 50 ezren; a kérdéssort május 20-ig lehet visszaküldeni – mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában. Tuzson Bence hangsúlyozta, nagyon fontos, hogy mindenki kitöltse a kérdőívet, hiszen egy ország politikája akkor lehet sikeres, ha azt az emberek véleményére lehet alapozni. 

Kijelentette: Brüsszel a magyar adópolitikát támadja. Mint mondta, 2010 után a kormány fordulatot hozott az adópolitikában és adócsökkentést vezetett be több területen. Nem szabad hagyni, hogy az Európai Unió beleszóljon Magyarország adópolitikájába – tette hozzá. „Az adópolitika alakítása nemzeti hatáskör, és nem lehet hagyni, hogy egy nemzet ilyen alapon támadás alá kerüljön” – fogalmazott a politikus.

Az államtitkár a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában arról beszélt, hogy jó adópolitika mellett Magyarország fejlődik, erősödik.

(MTI)

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chack
2017. április 26. 17:46
Nyilatkoztam (elektronikusan az Ügyfélkapun keresztül), hogy marketing célra ne adják ki az adataimat. A családban mindenki más kapott ilyen sz...t, de nekem nem mertek küldeni. Tehát ez az egész nemzeti konzumáció egy marketingakció. Ha nem az lenne, nekem is jött volna. Mondom is minden ilyen alkalomkor a családnak: a viktor nekem nem mer írni!
csuka
2017. április 26. 14:48
A FIDESZ TOLVAJOK MÁR SOROS SEGGÉT NYALJÁK: "MAGYAR VIRTUS": A FIDESZES EP-KÉPVISELŐK ANNYIRA AJRÓPAIAK, HOGY MÉG MACRON MELLETT IS KIÁLLNAK …. Hol van ez attól, hogy "állítsuk meg Brüsszelt"? A kormánypárt EP-képviselői annyira szeretnének "a klub" tagjai maradni, hogy még a francia elnökválasztás második fordulójában Marine Le Pennel szemben álló liberális Emmanuel Macronnak is jut néhány nyelvcsapás. A Római Nyilatkozat szellemében kívánunk részt venni az élénk vitában és Európa újragondolásában, ahogyan azt Macron elnökjelölt javasolja az unió egyik jelentős alapító államának képviseletében”. - írják a brüsszeli szabadságharcosok. " http://alfahir.hu/2017/04/26/europai_neppart_fidesz_level_brusszel_europai_unio_magyar_virtus_europai_parlament
csuka
2017. április 26. 14:48
Minden agyhalott töltse ki !
Mich
2017. április 26. 13:57
"eddig összesen 350 ezren válaszoltak" A libsibolsinácikat meg eszi a penész...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!