Szél kiakadt Lezsákra: Vigye el az egész fizetésemet!

2017. április 19. 14:11

Szél Bernadett a CÖF üres közhasznúsági bevallását lobogtatta, mire az elnöklő fideszes Lezsák Sándor kikapcsolta a mikrofonját.

2017. április 19. 14:11

Szél Bernadett (LMP) a civiltörvény vitáján felmutatott két dokumentumot: a CÖF teljesen üres „közhasznúsági bevallását”, majd egy másik, a javaslat által érintett szervezetét, amely részletesen mutatja be munkájukat. Erre az elnöklő Lezsák Sándor azt kérdezte: bejelentett–e szemléltetést, amire Szél Bernadett felháborodva úgy felelt: „vigye el az egész fizetésemet!”

Összesen 182 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2017. április 22. 06:30
Berni a CIA fizetésre gondolsz?
pol-beat menyecske
2017. április 21. 21:36
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY a Mandiner függetlenségét és szakmai színvonalát politikailag vitató minden jobb- és balféknek!! A Mandiner: tükör. Ezért ilyen mocskos, mert összepiszkítjátok. Törvényszerű, hogy ma leglátványosabban az Orbán seggéből előjövők kenődnek fel rá, amikor fingik a gazda. Azért marad mocskos, mert a szar nem tudja tisztára nyalni a tükröt, és a tükör sem tudja letörölni magáról a szart. Így aki ma kommentelőként beszorul a Mandi világába, két lehetősége van: nyalni, vagy nyelni. Persze azért közben lehet köpködni is. Egymást mindenképpen. De ne feledjétek: a mutatott képért soha nem a tükör a hibás! Ha rá haragszol, akkor többé nem veszed észre magad benne. Nekünk nem a tükröt (Mandit) kell gyűlölnünk, hanem egymást!! Ne kíméljetek! :)
írmag
2017. április 21. 03:20
Társelnöknő, az eszed is Gone with the Wind!
antioxi
2017. április 20. 11:16
Milyen hisztit levágott ez a némber!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!