Meglátogatta Orbán a körúti robbantás áldozatait

2016. október 01. 17:33

Pintér Sándor belügyminiszter is Orbán Viktor miniszterelnökkel tartott a Honvéd kórházba, ahol meglátogatták a Teréz körúton történt robbantás sérültjeit.

2016. október 01. 17:33

Orbán Viktor miniszterelnök Pintér Sándor belügyminiszter társaságában látogatást tett a múlt szombati Teréz körúti robbantás sérültjeinél – derül ki a police.hu-n közzétett fotókból. Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI megkeresésére közölte: a kórházi látogatásra szombat délután került sor.

Orbán Viktor az M1-nek kedden adott interjújában közölte: utasította Pintér Sándor belügyminisztert, hogy bármi áron fogják el, „vadásszák le” az elkövetőt, és szedjék ki belőle, mit és miért cselekedett. Hozzátette, akármi volt is a motiváció, mindenképpen gyalázatos tettről van szó. Úgy tűnik, valóban célzottan a rendőröket támadták meg – nyilatkozta a robbantásról kedden Orbán Viktor.

(MTI)

Összesen 171 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2016. október 02. 05:36
Nagyon szétdobja a lábát, ezt valami úszó edző erőszakolhatta meg a BWSC-ben, vagy a sivatagban, a kalapja, és a burkinije után ítélve.
Békanász a hasadon
2016. október 01. 21:35
Ez egyszerűen nem bir más lenni, csak képviselő. A szünetekben rendőröket ver. https://www.facebook.com/tamasgergo.samu
gudmen
2016. október 01. 21:32
http://propeller.hu/itthon/3244416-tikkelo-bonsai-cezar-poni-de-gaulle-bodocs-szenne :)))
Strassnoff Ignác
2016. október 01. 20:52
Sokat tűnődtem, hogy a maffiózó, komcsi Pintér kire is emlékeztet. Most rájöttem. Garga bácsira a Macskajajból. Ideje lenne 1-2 új adónak! Orbán ingéről has környékén épp lepattanni készülnek a gombok, ha jól látom. Csak nem szégyenkezünk azzal, hogy a vajdának nincs pénze egy kibaszott ingre?!?! Kapuadót, kéményadót, véradót!!!! Ruházzuk már fel a megélhetési, komcsi cigányt! Hazug is, tolvaj is, dagadt is, de a mienk!!! :)))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!