Így fogták el a körúti robbantót

2016. október 20. 12:56

Videót közölt a TEK a szerda délutáni keszthelyi akcióról, melynek során elkapták a körúti robbantót.

2016. október 20. 12:56

Elfogták a körúti robbantót – erősítette meg a hírt  Keresztes Imre főügyész a Központi Nyomozó Főügyészség, az  ORFK és a Terrorelhárítási Központ közös tájékoztatóján csütörtökön.

Az elkövetőt szerda délután Keszthelyen fogta el a TEK. Az akcióról videó is készült, melyet a sajtótájékoztatón be is mutattak a részvevőknek. 

A büntetlen előéletű, magyar állampolgárságú férfit előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsítják.

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2016. október 23. 08:58
És a sikeres karmancsi kiruccanásról hol van a videó? Amikor eltévedt at egész TEK, a járókelőktől kérdezték meg, hogy merre kell menni, majd megfordultak az utcában és már mentek is feltételezett tettest elfogni. Közel 30 járművel, géppuskás nyuszibusszal.
I am being lied to
2016. október 22. 15:25
A DNS-minta beszerzése (szondáztatás "trükkje") fölötti aggályoskodónak üzenem: miért nem tudnak örülni annak, hogy béke van? Majd ha bandák tartják rettegésben és uralmuk alatt az utcákat, ha polgárháború irtja ki a lakosság nagy részét, majd ha nem lesz mit enni-inni, majd akkor aggódjanak a DNS minta beszerzése miatt. Azt hiszem, örülni fognak akkor, ha egyáltalán marad még DNS-ük.
kukagyerek
2016. október 22. 13:12
bölcsuhú "te ugyebár nem tudod, hogy mi a fene az a DNS?" ------------- Azért vagyok kuka! te meg azért vagy fidesz-kapca, hogy a luxus maffia seggét nyald.
békalepcse
2016. október 21. 19:43
zsoltkom Hozzászóló kiszűrése 2016. október 21. 17:12 Legaláb ne kérkednél ostobaságoddal. A nemzetiséget kevered a nemzettséggel, de oda se neki, bátran fitogtasd képességeidet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!