Éles felvételek a nagykörúti robbantóról!

2016. október 01. 22:02

Új videófelvételeket közöltek a Teréz körúti robbantás elkövetőjéről, akit eddig még nem sikerült elkapni.

2016. október 01. 22:02

A Központi Nyomozó Főügyészség videót tett közzé a Teréz körúti robbantóról. A videó a 444 csatornájáról lett szemlézve.

Az ügyészség „előre kitervelten, több ember és hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlete elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen”.

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Marianer
2016. október 04. 00:01
Logikusan végiggondolva, ez a fickó és egy haverja a 2006-os rendőrattak kb. évfordulóján Jason Bourne-t játszva bosszút akart állni a rendőrségen. Pontosan tudta, hogy az adott időben ott mindig elhaladnak rendőrök (este), tehát ő vagy a cinkosa vagy a helyszínnel szemben lakik és többször látta a két rendőrt az ablakából, vagy egy este is nyitva tartó üzletben dolgozik és látta őket rendszeresen a kirakaton át. Tudta, hogy a hajléktalanok ott laknak, őket vszleg a cinkosa elküldte némi pénz fejében aznap este. Elkövette a tettet, majd vagy ő vagy a cinkosa némi kerülővel viszatért a helyszínre és nézte a hatást. A föl-alá sétálgatása is arra utal, hogy biztonságban, ismerős terepen, "otthon" érezte magát. Ha igazoltatták volna, és mgkérdezik, mit ácsorog, mit keres arra felé, azt mondta volna, "itt lakok/dolgozok szemben".
antioxi
2016. október 02. 16:20
Mindig cipőt cserélt a koma? A robbantáskor fehér-, utána sötét-, a boltban is sőtét cipőt viselt.
Békanász a hasadon
2016. október 02. 12:17
Valaki nemrég azt irta, hogy egy szindarab első felvonásában falon lóg egy stukker, az a harmadikban el is sül. Majd tiz éve a komcsik hagytak szárbaszökkenni egy bombagyártó, ellenálldigáló, harcis társaságot. Az ilyet sose ok nélkül csinálják. Gondolom, azokkal már elbeszélgettek.
thymian
2016. október 02. 08:53
http://mandiner.hu/cikk/20160926_itt_a_koruti_robbantasrol_keszult_felvetel http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/felhivasok/az-elkoveto-kepmasa?utm Aki szerint ez a fickó azonos a múlt heti videón láthatóval, az sürgősen menjen szemorvoshoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!