A Népligetig rekonstruálták a körúti robbantó útvonalát

2016. október 07. 10:08

Kamerafelvételek alapján úgy tűnik gyalog menekült el a robbantó a Teréz-körútról és egészen a Népligetig, mintegy négy kilométert gyalogolt. Útközben pedig a biztonság kedvéért kétszer is átöltözött. Az már nem világos, hogy a Népligettől vonattal, busszal vagy autóval utazott-e tovább.

2016. október 07. 10:08

Miután házi készítésű robbanószerkezetét működésbe hozta, gyalog menekült el a robbantó a Teréz-körútról – írja a Blikk rendőrségi forrásokra hivatkozva. A kameraképek kielemzése után a nyomozók ugyanis arra jutottak, a férfi egészen a Népligetig, mintegy 4,1 kilométert gyalogolt, útközben pedig kétszer is átöltözött. Az viszont már nem világos, hogy az ötvennégy percet igénybe vevő utat követően a Népligettől vonattal, busszal vagy autóval utazott-e tovább.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
grimpic
2016. október 07. 11:29
Milyen vonat megy a Népligetnél?
kukagyerek
2016. október 07. 11:20
Röhej ez a sok bugyuta, összevissza találgatás. Itt valami nagyon bűzlik! Az egyik videón a totyogó "robbantgató" kb. hatvan évesnek néz ki. Ettől függetlenül a tv-ben az őszfejű "szakértő" (ma reggel), 20-30 évesre taksálja a papát. Mekkora balfaxok ezek!
csuka
2016. október 07. 11:16
Habony?
Pinter68
2016. október 07. 11:10
Nagy kérdés, hogy ki fog-e derülni valaha is az igazság erről az ügyről. Az viszont tény, hogy a fickó elég profinak látszik. Az átöltözések, a gyalog távozás és ami a robbantásos felvételeken látszik, ahogy nyugodtan odasétál "megnézni az eredményt", legkevésbé sem stresszes amatőrre utaló jelek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!