Robbanás történt a Teréz körút és a Király utca sarkánál

2016. szeptember 25. 00:32

Robbanás történt szombaton este fél tizenegy körül a budapesti nagykörúton, Két rendőr megsérült. A Teréz körút és a Király utca kereszteződésénél, egy földszinti üzletben történt a robbanás. A rendőrség nagy erőkkel vonult fel, a környező házakat és szórakozóhelyeket kiürítették és lezárták a környéket. A robbanás eredete egyelőre ismeretlen.

2016. szeptember 25. 00:32

A Teréz körút és a Király utca sarkánál egy épület földszinti részén, egy üzlethelyiségben történt robbanás – írta meg a HVG. Két ember megsérült, őket kórházba szállították. Az M1 riportere szerint egy rendőr is megsérülhetett. 

A környéket a rendőrség hermetikusan lezárta, a detonáció közelében a házakat kiürítették. A lakókat arra kérték, hogy többnapi ruhát vigyenek magukkal mivel ma már biztosan nem térhetnek vissza.

Az Index arról írt hogy az Oktogon és a Blaha Lujza tér között kiürítették a szórakozóhelyeket. 

Frissítés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság két gyalogos járőre sérült meg a szombat esti budapesti robbanásban, és további sérültek nincsenek – derül ki abból a közleményből, amely vasárnap hajnalban jelent meg a police.hu honlapon.

A rendőrségi közlemény szerint 22 óra 30 perc körüli időpontban a VI. kerületi Teréz körúton történt a robbanás, amelynek eredete egyelőre ismeretlen. „A robbanás következtében a Budapesti Rendőrfőkapitányság két gyalogos járőre megsérült – mindkettőjüket kórházba szállították. A rendőrség a robbanás körzetét lezárta, és megbizonyosodott arról, hogy további sérültek nincsenek” – áll a tájékoztatásban.

A közlemény szerint a rendőrség – szakértők bevonásával – megkezdte a helyszíni szemlét, tanúkutatást, adatgyűjtést végez. A robbanás eredetével kapcsolatos helyszíni és szakértői vizsgálatok, valamint az anyagi kár felmérése folyamatban van.

(MTI)

Összesen 394 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Quaestor migráns
2016. szeptember 26. 00:36
A német gazdaság még nem hallott a felcsúti cigány csodafegyverről Steuerklasse I: egyedülálló, özvegy, vagy elvált, akikre a III és a IV. Osztály feltételei nem érvényesek. Steuerklasse II: Egyedül nevelik gyermeküket. Steuerklasse III: Házas munkavállaló, mindketten korlátozás nélkül adókötelesek, a házaspár együtt él, és egyikük nem keres. Ebbe az osztályba tartoznak a megözvegyült munkavállalók a halálesetet követő évben. Steuerklasse IV: Házas munkavállaló, minketten keresnek, itt is mindkettőnek korlátozás nélkül adókötelesnek kell lennie, és egy háztartásban élni. Steuerklasse V: olyan adófizetőkre vonatkozik, akik megfelelnek a IV. Osztálynál leírtaknak, és az egyikük a III osztályban van. Ez akkor ajánlatos, ha a pár mindkét tagja keveset keres. Steuerklasse VI. Azok tartoznak ide, akiknek mellékállása van.
Quaestor migráns
2016. szeptember 26. 00:34
thymian Ezek szerint helyesled az 1 kulcsos adót? Csaxolok hogy a német gazdaság azért lehet ennyire lemaradva -LOL- a magyartól, mert 6 !!!!!!! alap adósáv van, és még ezeknek vannak variációi is!
Quaestor migráns
2016. szeptember 26. 00:32
palika2014 Az hogy dolgoztatja a cigányokat, az helyes lépés! A 47e Ft-os bér az ami aljasság!
gonterl
2016. szeptember 25. 14:12
Cui prodest? Kinek hasznos?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!