Így dolgoznak a helyszínelők a Teréz körút és a Király utca sarkán

2016. szeptember 25. 12:55

Folyik a helyszínelés a Nagykörúton, a Király utcánál több saroknyira lezárták az utat az éjszakai robbantás miatt. Gyalogosan is csak az ott lakók mehetnek be az elzárt területre, ha lakcímkártyájukkal igazolják magukat. Azt egyelőre nem tudni, meddig fog tartani a helyszínelés. A Mandiner fotói a Teréz körútról.

2016. szeptember 25. 12:55

A járókelők egy része tanácstalan, mások kifejezetten katasztrófaturistáskodni jöttek vasárnap a körútra. Sok mindent látni mindenesetre nem lehet, mivel jó néhány saroknyira lezárták a Teréz körút és a Király utca sarkának a környékét: az ott lakókon kívül senki nem mehet be a területre.

A BKK mindenesetre legalább kihasználja az alkalmat a villamospálya aszfaltozására.

*

Fotók: Bakó Bea, Mandiner

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2016. szeptember 26. 06:01
Junclert merkelt schulzt és az eus baloldali bagázst vasra verve kéne börtönbe vinni,több száz eus merénylet áldozataiért felelősek ,a sok sok milliárdok elprédálásáért amibe eddig a betolakodók kerültek .
áfonya
2016. szeptember 26. 05:56
Robbantás nem személyes bosszú lehetett hanem a rendőrségnél kezdik az ország biztonságát gyengíteni. Mindegyik eu országra kidolgozott terv szerint felőrlik Európát.
Quaestor migráns
2016. szeptember 25. 14:31
Olvastam Szalacsi bácsik és Szalacsi nénik a UPS előfizetés Tv készülék előtt már szavazási stresszben. Alig várják,hogy szavazhasanak. 26 éve szavaznak azt 26 éve egyre roszabul élnek. Ahol a kazár ,és a cigány portyázik szavazhatsz bármire csak egyre szarabb lesz. Kibaszot muszlimok szétlopták Magyarországot,mindenek ők az okai. A cigányok meg a kazárok ott sem voltak lopni magyarban 1990-2016-ig.
Pál Pusztai
2016. szeptember 25. 14:18
Ilyen a sors. Van amikor az ember fontos iratokat add át a rendőröknek aztán a rendőrverdában elhalálozni van kedve.Másik nem akar üzletet kötni a kormánnyal aztán csak megköti és másnap pikpak meghal. Van aki polgármester akar lenni rossz helyen és pont elüti egy bácsi a választás előtt. Most meg ez a robbantás az üres üzlethelyiségbe? Pont hét nappal a népszavazás előtt.Három napig van miről beszélni és belelehet vonni a terroristákat is. A sors útjai kiszámíthatatlanok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!