Elhagyhatta az intenzív osztályt az egyik rendőr

2016. szeptember 27. 17:30

Elhagyhatta az intenzív osztályt az egyik rendőr, aki a szombat éjjeli Teréz körúti robbantásban sérült meg, értesült kedden a hirado.hu.

2016. szeptember 27. 17:30

Az internetes lap érdeklődésére az Országos Rendőr-főkapitányság azt válaszolta, hogy stabil, kielégítő az állapota a Teréz körúti robbantásban megsérült két rendőrnek. Hozzátették, hogy a férfi kollégájuk elhagyhatta az intenzív osztályt, munkatársnőjüket viszont továbbra is ott ápolják. A főváros VI. kerületében, a Teréz körúton, a Király utcai kereszteződésben lévő egyik földszinti üzlethelyiségnél szombat éjjel történt robbantás, amelyben két rendőr megsérült.

A rendőrség közölte: a robbantás feltételezett elkövetője, egy körülbelül 170 centiméter magas, 20-25 év körüli férfi világos horgászkalapot, sötét vászondzsekit, kék farmernadrágot és fehér sportcipőt viselt. Papp Károly országos rendőrfőkapitány 10 millió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki az ügyben. (MTI)

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fahrenheit 451
2016. szeptember 27. 23:44
ha a kormány másfél napi vívódás után tartani tudta volna a migráns-vonalat, még hetekig ott lehetne.. de így sokkal jobb neki.. Gyógyuljon meg!
tunde04
2016. szeptember 27. 19:02
A hir24-en az egyik hozzászóló írását másolnám be ide: "Jóságos Isten! Kell, hogy megtörténjen a csoda, kell, hogy felépüljön, kell hogy ÉP legyen, szép legyen, jó és talpraesett legyen, ugyanolyan, mint amilyen e szörnyű történés előtt volt!! Add meg Neki Uram a hosszú, boldog életet, kérjük! Mi itt mindannyian. Ugyanezt sebesült Társának is! Köszönjük." Anikó Tille, hozzászólásodért, Respect!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!