Aláírásgyűjtéssel megy neki a felcsúti kisvasútnak a DK

2016. április 28. 12:30

Aláírásgyűjtést kezd a Demokratikus Koalíció a Felcsút-Bicske-Etyek vonalra tervezett kisvasút ellen. Földi Judit elmondta, a Fejér megyei kormányhivatal bicskei járási hivatalához fordulnak és kérik, hogy utasítsák el a tervezett nyomvonalat.

2016. április 28. 12:30

A Demokratikus Koalíció aláírásgyűjtést indít annak érdekében, hogy ne épülhessen meg a Felcsút-Bicske-Etyek vonalra tervezett kisvasút - közölte csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján a párt székesfehérvári elnöke.

Földi Judit elmondta, a Fejér megyei kormányhivatal bicskei járási hivatalához fordulnak és kérik, hogy utasítsák el a tervezett nyomvonalat. Indoklásként úgy fogalmazott, hogy „Orbán Viktor kisvasútja” nem csak a felcsútiak és a település környékén élők életét forgatja fel, mert a vonalat meg fogják hosszabbítani Etyekig. Az újabb beruházás kilencmilliárd forintba kerül majd, miközben az etyekieknek és bicskeieknek az otthonuk is „rámehet”, mert a tervezett nyomvonal magánbirtokokat és kerteket fog kettévágni - tette hozzá.

Hangsúlyozta: egy szerdai lakossági fórumon az etyekiek „egyértelművé tették, hogy nem kérnek” a kisvasútból, de ha a beruházást kiemeltté nyilvánítják, akkor azt az emberek akarata ellenére is meg fogják valósítani.

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vendelin
2016. április 29. 09:03
Sínek között DK vonít Vigyázz DK, jön a vonat!
zőldsas
2016. április 29. 04:21
Tudjátok mi lenne a szép ha a kisvasút menne neki a Gyurcsánynak.
hátakkor
2016. április 28. 20:22
"Aláírásgyűjtéssel megy neki a felcsúti kisvasútnak a DK" A kis hahás Milán is neki ment a vasútnak szerelmi bánatában. A hőn áhított fiú nem viszonozta Milán érzelmeit.
robbietaylor
2016. április 28. 20:09
Már megint aláírásgyüjtés? Még a migránsbetelepítést követelőt sem fejezték be!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!