Jobbik: Felháborító a vörösiszap-ítélet

2016. január 28. 13:54

Felháborítónak nevezte a katasztrófa körülményeinek vizsgálatára létrehozott korábbi parlamenti bizottság jobbikos elnöke a vörösiszapperben született felmentő ítéletet. Kepli Lajos szerint nincs a világon ország, ahol ilyen katasztrófának ne lenne felelőse.

2016. január 28. 13:54

Felháborítónak, megdöbbentőnek és elképesztőnek nevezte a vörösiszapperben született felmentő ítéletet a katasztrófa körülményeinek vizsgálatára létrehozott korábbi parlamenti bizottság jobbikos elnöke a Veszprémi Törvényszék előtt csütörtökön.

Kepli Lajos újságíróknak úgy fogalmazott: a katasztrófát vizsgáló parlamenti bizottság már évekkel ezelőtt bebizonyította jelentésében, hogy „a Mal Zrt. vezetőit egyértelmű felelősség terheli azért, hogy ekkora mennyiségű lúg volt a tározóban”, amelynek kiömlése tíz ember halálát és a milliárdos anyagi károkat okozta.

Az ellenzéki politikus azt mondta: nincs a világon ország, ahol ilyen katasztrófának ne lenne felelőse.

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2016. január 28. 20:07
...tényleg az. Felháborító és döbbenetes.
kukagyerek
2016. január 28. 17:41
Csak Kepi Lajos (jobbikos) mert nyíltan felháborodni a bírói ítéleten, a többi lapított mint sz@r a fűben.
pimepime
2016. január 28. 17:05
Mutyifidesz http://alfahir.hu/elmutyiztak_az_eu_forrasokat_kipakolta_az_exfideszes_az_izgalmas_felvetelt
bodolidi
2016. január 28. 15:10
Ez az !Jobbról,balról köpködik a kormányt,mert a birók itéletet hoztak.Összenő ami összetartozik.Ballik-Jobbik egy pár. Teljesen mindegy mi az itélet,ugyis köpködés van.Sétáljatok a picsába. Lassan a jobbokot jobban rühellem,minta ballikot,pedig eleinte szimpatizáltam velük,de rajöttem egyre hülyébbek.Folyamatosan a baloldal szekerét tolják.Meg is látszik a közvélemény kutatási eredményen,amire azt mondják csalás. Hát,persze.Az Összefosás is azt mondta az utolsó választásnál.))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!