Gender studies munkahelyeket kínál menekülteknek a CEU

2015. október 12. 11:40

Két állást is hirdetett menekültek számára a CEU az Európai Bizottság Science4Refugees nevű programjának a keretében, amely a menekültként érkezett kutatók számára gyűjt álláslehetőségeket. A Közép-Európai Egyetem által meghirdetett mindkét pozíció a nemi tanulmányok területén biztosít elhelyezkedést kutatóknak.

2015. október 12. 11:40

Az Európai Bizottság programot indított a tudományos végzettségű menekültek számára Science4Refugees címmel. A program részeként indított honlapon ilyen területen tevékenykedő intézetek hirdethetnek állásokat a menekült tudósoknak. Eddig kilenc álláslehetőség került fel a felületre, amiből kettő a Közép-Európai Egyetemé (CEU) – írja a VS.hu

A CEU által meghirdetett két pozíció 3-3 évre szól, és mindkettő a gender studies (nemi tanulmányok) nevű területen kínál elhelyezkedési lehetőséget egy 15 fős kutatócsoportban. A 36-ból 6-9 hónapot Hollandiában dolgozhatnak majd az álláspályázatok nyertesei.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cereal killer
2015. október 12. 17:49
Hajrá muszlim feministák! Pető Andrea már egy hónapja nagyon vár benneteket. http://mandiner.hu/cikk/20150910_peto_andrea_fekete_noi_csipkealsonemu_migracio_es_mi_xxi
1234
2015. október 12. 17:12
Ez komolyan beszarás. Amilyen belterjes kis pocsolya ez a banda, lehet csak az egyik lesz "igazi" bevándorló, az is valami szír külföldön élt diplomata csemetéje, aki már privát oviba is együtt járt a goldmann sachsos branccsal. A másik egy protekciós álcivil ejrópaji debil lesz, akinek vesznek egy hamis szír útlevelet és már inkasszálhatja is a pénzt az ejús projektből.
alizka
2015. október 12. 16:01
ez biztos megoldja minden problémájukat 888.hu/article-duhosek
Bravo
2015. október 12. 15:03
Még a New York Times ingerküszöbét is elérte a hír (2015. szeptember 21.), mely szerint amerikai különleges erők tagjainak tűrniük kellett, hogy a szövetséges afgán (pakisztáni) erők kisfiúkat erőszakoljanak meg rendszeresen a katonai bázison. Visszaemlékezések szerint éjjel is hallgatták a jajgatásukat. A szóvivő hivatalos válasza szerint gyermekek szexuális molesztálásával kapcsolatos ilyen felvetések az afgán büntetőjog szabályai alá tartoznak. Azokat a katonákat akik ezzel szemben felléptek leszerelték... A soros féle CEU gender studies mit tud nyújtni és valójában kinek? Ilyen példamutató toleranciát és multikulturalizmust? Tényleg érdekelne. "the spokesman for the American command in Afghanistan, Col. Brian Tribus, wrote in an email: “Generally, allegations of child sexual abuse by Afghan military or police personnel would be a matter of domestic Afghan criminal law.” Innen is üdvözlöm Clinton asszonyt, az emberi jogok fáradhatatlan és tiszta szívű bajnokát. http://www.nytimes.com/2015/09/21/world/asia/us-soldiers-told-to-ignore-afghan-allies-abuse-of-boys.html?_r=0
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!