Feladta magát a Király utcai lövöldözés egyik résztvevője

2015. október 09. 08:53

Feladta magát Száva Róbert, akit az április Király utcai lövöldözés miatt keresett a rendőrség. A férfi szerint kamerák is igazolják az állításait, ezért a rendőrségre azért ment, hogy tisztázza magát.

2015. október 09. 08:53

Önként feladta magát a Király utcai lövöldözés miatt keresett Száva Róbert. A férfi a Hír TV Riasztás című műsorának stábja kíséretében sétált be a VII. kerületi kapitányságra.

Száva azt mondta, hogy elege lett a bujkálásból, és a saját biztonsága érdekében döntött úgy, hogy feladja magát. A férfit őrizetbe vették 72 órára, az előzetes letartóztatásáról a bíróság szombaton dönt. Száva azért adta fel magát, mert részt vett áprilisban két társaság vitájában a Király utcában, ahol egy gázpisztoly is eldördült.

Szeptemberben Száva a Borsnak elmondta: az események után kereste telefonon a hatóságokat, hogy vallomást tehessen, amit később írásban meg is tett. A lapnak a férfi azt is hozzátette egy hónapja: „A vallomások és a ka­merák felvételei is igazolják az iga­zunkat. Jelentős munkáktól is elestem a körözésem miatt. Le­­het, hogy rövidesen önként me­­gyek be, és tisztázom ma­gam”.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Julismama2
2015. október 09. 11:03
Száva család...........Mit keresnek kóteren kívül?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!