UEFA-büntetés: zárt kapuk mögött játszunk Feröer ellen

2015. szeptember 17. 12:58

A Magyarország-Románia EB-selejtező mérkőzésen történt bekiabálások miatt a válogatottnak zárt kapuk mögött kell játszania a Feröer-szigetek ellen október 8-án, továbbá az MLSZ-nek 70 ezer eurós pénzbüntetést kell fizetnie. A Magyar Labdarúgó Szövetség fellebbezett, szerintük a döntés bár szabályos, de aránytalan és nem célravezető.

2015. szeptember 17. 12:58

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) csütörtöki döntése szerint a magyar válogatottnak zárt kapuk mögött kell lejátszania a Feröer-szigetek elleni október 8-i Európa-bajnoki selejtezőt. Az UEFA emellett 70 ezer eurós büntetést is kiszabott a magyar szövetségre (MLSZ) a szeptember 4-i, Magyarország-Románia Eb-selejtezőn történt szurkolói bekiabálások miatt. 

Az MLSZ honlapján jelzi: az UEFA mai döntését szabályszerűnek, de kifejezetten aránytalannak, az MLSZ törekvéseit semmibe vevő, a sportszerűen drukkoló magyar szurkolóknak kimondottan rossz üzenetet küldő döntésnek tartja.

Az UEFA döntése egy kisebb csoport - az MLSZ által is elítélt - viselkedése miatt a sportszerű többséget sújtja. A szövetség természetesen él a fellebbezés lehetőségével, és bízik abban, hogy érvei a nemzetközi szövetségben meghallgatásra találnak" - áll az MLSZ közleményében.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
röviden
2015. szeptember 17. 18:52
Szépen, hátratett kézzel, nem sugdolódzunk, mert nádpálca, és leírod százszor, hogy "Soha többet nem használok obszcén, rasszista, xenofób Kifejezést focimeccsen.".
OberEnnsinnen
2015. szeptember 17. 15:23
Amilyen a futballunk ereje, pontosan annyira erős a futballbefolyásunk is. Ez ilyen egyszerű. No meg a "segítő-támogatóink" kavarása: meghívjuk őket BARÁTSÁGOS meccsre, ők forgatócsoportok tucatját küldik a nézőtérre, majd a montázsképekkel "elintézik", hogy VB-SELEJTEZŐRE zárja be a FIFA a Puskás Stadiont. Ezek voltak az izraeliek. Ezek után ne legyen kétség: a mostanit kiknek köszönhetjük...
kuwiq
2015. szeptember 17. 15:10
Ideje kódolni a mundanivalót, eztán a "nagyfejű" bekiabálást kell használni a ka helyett.
egysegelem
2015. szeptember 17. 13:31
"egy kisebb csoport viselkedése miatt a sportszerű többséget sújtja." Ugyanez van a bevandorloknal, egy tucat ferfi verekedett erre mindenkit terroristaznak pedig a tobbseg nem csinalt semmit. Ez egy ilyen vilag.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!