A Jobbik-frakció a migránsok szemetét szedi Ásotthalomnál

2015. szeptember 18. 11:33

A Jobbik azt szeretné, ha a liberális jogvédők az ország lejáratására tett kísérletek után valami hasznosat is tennének, és csatlakoznának az akcióhoz, mondta Kepli Lajos képviselő.

2015. szeptember 18. 11:33

A Jobbik országgyűlési képviselőcsoportjának tagjai Ásotthalomra utaztak, hogy Toroczkai László polgármesternek felajánlják segítségüket. A Jobbik már korábban az önkéntesség évének nyilvánította 2015-öt, ennek jegyében érkeztek a településre – mondta el Kepli Lajos, a frakció tagja. 

Toroczkai arra kérte az országgyűlési képviselőket, hogy a migránsok által eldobott szemetet szedjék össze, hogy a lakosság újra ugyanúgy vehesse birtokba az önkormányzati ingatlanokat, ahogyan azok a migrációs hullám megérkezése előtt kinéztek – derül ki a polgármester szavaiból.

Kepli Lajos képviselő azt is hozzáfűzte, örülnének, ha a liberális jogvédők, akik szerintük próbálták az országot minél rosszabb színben feltüntetni az utóbbi időben, szintén csatlakoznának az akcióhoz, és „próbálnának valami hasznosat is tenni”.

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zazriveczazseni
2015. szeptember 20. 09:12
A szemétszedésnél többet nem is lehet rájuk bízni, mehetnek az ISIS-hez hiszen az iszlám az emberiség utolsó reménye.
Brigadéros
2015. szeptember 19. 09:07
"Ha a liberális jogvédők, akik szerintük próbálták az országot minél rosszabb színben feltüntetni az utóbbi időben, szintén csatlakoznának az akcióhoz, és végre próbálnának valami hasznosat is tenni...” Nagyon Jóóóóó!!!!!! De sajnos ők csak szájtépésben jók...
öszödibeszéd
2015. szeptember 19. 08:05
a liberális jogvédők és képviselők a szír menekülteket képviselik. nem a magyar választóikat. miért is várjuk el, hogy tegyenek vmi hasznosat. viszont ha tud vki vmi jó nemzetellenes buliról, nyugodtan hívja őket.
öszödibeszéd
2015. szeptember 19. 07:57
ezeknek mondhatjátok! operettzöldek, vasárnapi jogvédők, álliberálisok. egyszóval: semmirekellők.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!