Menekültekre uszított kutyák – a magyarok kegyetlenségét szidja a szír lázadók ex-szóvivője

2015. augusztus 01. 13:21

A korábbi ellenzéki szóvivő hazugsággal vádolja az európaiakat, és felteszi a kérdést, hogy hol van a demokrácia és emberi jogok, amiket a Nyugat ígért nekik.

2015. augusztus 01. 13:21

Az Orientalista.hu tett közzé egy, a YouTube-ra 2015. július 26-án feltöltött videót, amin Thaer Al-Nashef beszél a szerb-magyar zöldhatár közelében, a földön fekvő menekültekkel a háta mögött. A korábban a lázadó – az Orientalista.hu által következtesen terroristának nevezett – Szíriai Szabad Hadsereg (FSA) szóvivőjeként többször szereplő férfi Magyarországot és a Nyugatot kritizálja. Szíriában eredetileg a szekuláris FSA lázadt fel a rendszer ellen, de 2015-re kudarcot vallott és marginalizálódott.

Al-Nashef felháborodottan beszél a magyar hatóságokról, akiket kegyetlen embereknek állít be, azt állítja, hogy üldözi őket és kiképzett kutyákat eresztenek a menekültekre. Al-Nashef hazugsággal vádolja az európaikat, és felteszi a kérdést, hogy hol van a demokrácia és emberi jogok, amiket a Nyugat ígért nekik.

A volt szóvivő arra is panaszkodik, hogy Magyarországon, az EU kapujában szándékosan kapnak el minden menekültet, és erőszakkal regisztrálásra kényszerítik őket. Al-Nashef óva inti ettől az utána jövő társait, mert ha hazánkban regisztrálnak, nem tudnak tovább menni nyugatra, ahol sokkal jobb körülmények és lehetőségek várnának rájuk.

Összesen 171 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rockpapa
2015. augusztus 03. 08:33
Ne rajtunk kérd számon hülye.Mi nem csalogattunk ilyenekkel.Ott a te hazád harcold ki ott.
Spamkontroll
2015. augusztus 02. 19:06
Menjél haza és építsed magadnak a demokráciádat. .
Mich
2015. augusztus 02. 16:39
Ezek a CIA-ügynökök indították a polgárháborút Szíriában, aztán átengedték a terepet a Nusra Frontnak és az IS-nek... most meg a menekült-áradattal mesterkednek...
Lolka-Bolka
2015. augusztus 02. 11:52
kedves liberals civil stb..... akarkik ...... Szedjetek mar ossze magatokat es nyissatok mar egy blogot amin a nevetekkel cimetekkel listaval hova vihetik a taxisok a sok szerencsetlen menekultet.... felesegeitek ott varnak oket tart kapukkal elelemmel , meleg ruhaval.... szoval DK barmok , volt szadeszesek lehet elenjarni .. Horn gabor , fodeorgabriealla, ledvei, kovacs ,vadai feri hajra elore .... gondolom az rtl tv szivesen tudositana errol .... ez lenne am az igazi demokrata viselkedes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!