Német kormány: Nincs különvonat, az uniós jog érvényesül Magyarországon

2015. augusztus 31. 13:00

Aki Magyarországra megy, annak ott kell regisztrálnia magát és ott kell lefolytatni a menedékjogi eljárást, reagált a német kormányszóvivő arra a hírre, miszerint különvonatokkal szállítaná Magyarországról Németországba a szír menekülteket a német kormány.

2015. augusztus 31. 13:00

„Nem. Nincsenek különvonatok. Az uniós jog érvényesül: aki Magyarországra megy, annak ott kell regisztrálnia magát és ott kell lefolytatni a menedékjogi eljárást” — reagált Steffen Seibert német kormányszóvivő a Twitteren a hvg.hu általunk is szemlézett hírére, miszerint a német kormány charter vonatjáratokat indítana Magyarországról, hogy az itt tartózkodó szír menekülteket kivigyék Németországba.

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2015. augusztus 31. 15:16
Totál káosz, totál csőd = Németország. "Idealista elképzelések miatt, amelyek a Harmadik Birodalom tetteiből származó bűntudatból eredtek, túl sok idegent fogadtunk be." Helmut Schmidt De: MI LESZ, HA ÜT AZ ÓRA ÉS MINDEN KIDERÜL... Az igazi probléma: mi lesz, ha kiderül a csaláscunami, amivel a világ meg lett vezetve, évtizedek óta? Hogy lép akkor Németország, meg a többiek...
balbako_
2015. augusztus 31. 15:08
A mi liberálisainkon kívül mindenki tudja ez a hosszas huzavona amit a migránsok elszenvednek uniós előírás. Mármost a görögök, olaszok, macedónok, horvátok leszarják egyedül mi csináljuk tisztességesen és még fikáznak is itthonról külföldről. Ja, és még csak meg sem fizetik rendesen.
puszika
2015. augusztus 31. 14:59
Mi az hogy nincs vonat, Már el is indultak!!
vigyor
2015. augusztus 31. 14:49
És most ezen van valaki, aki meglepődött? Már a Merkel paktum másnapján is megmondták, hogy fogadják a szíreket, de nem úúúúúúúúgy. Előbb szépen babráljunk el a kérelmekkel, etessük őket picit, tartsuk őket, aztán majd mehetnek....természetesen csak akkor, ha a kvótát is sikerül lenyomni az EU-n.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!