Mazsihisz: Schmidt Mária nélküli Sorsok Házát!

2015. augusztus 11. 14:14

A Lázár Jánossal kedden tárgyaló Heisler András Mazsihisz-elnök szerint nemzetközi elismertségű intézményt Schmidt Mária vezetésével nagyon nehéz lenne létrehozni, ezért szerintük szükséges a vezetőváltás a Sorsok Háza élén. Lázár szerint a Sorsok Háza akkor fog megvalósulni, amikor annak tartalmát a magyarországi zsidó közösségek támogatni tudják.

2015. augusztus 11. 14:14

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter konstruktív, jó hangulatú beszélgetésként értékelte a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége vezetőivel folytatott, a szerdai Zsidó Közösségi Kerekasztalt előkészítő keddi budapesti munkamegbeszélést.

A Mazsihisz székházában megtartott tárgyalás után újságíróknak nyilatkozva a miniszter úgy fogalmazott: jó néhány kérdés van, amelyekben teljes egyetértésben dolgoznak, és vannak olyan kérdések is, amelyekben nem értenek egyet. A Sorsok Házáról a miniszter elmondta: a kormány álláspontja világos, a Sorsok Háza akkor fog megvalósulni, amikor annak tartalmát a magyarországi zsidó közösségek támogatni tudják.

Heisler András, a Mazsihisz elnöke - a megbeszélést szintén konstruktívnak jellemezve - a Sorsok Házáról azt mondta, nemzetközi elismertségű intézményt Schmidt Mária vezetésével nagyon nehéz lenne létrehozni, ezért szerintük szükséges a vezetőváltás.

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2015. augusztus 12. 11:28
Bocs..Heisler sem jobb..
tevevanegypupu
2015. augusztus 12. 11:25
Egyáltalán..minek Sorsok háza? Persze ha már kell egy újabb pénzkifizető hely, nyilván Schmidttet szeretnék kiiktatni, nélküle többet lehet lopni, Feldmájer semmivel nem jobb mint Zoltay..és Lázár viszont sokkal rosszabb mint Schmidt. Drága jó Viktorom, elfeledted volna már Ungár Andrist, hogy ezt hagyod??
1120
2015. augusztus 12. 08:30
"Mazsihisz: Schmidt Mária nélküli Sorsok Házát!" 1120: Sorsok Háza nélküli Magyarországot! (Plusz mindegyikőtöknek, külön-külön egy lófaszt a szájba...)
A bevándorlás megszállás
2015. augusztus 12. 07:14
Burman "A gyermek szent és sérthetetlen, amelyik rendszer gyermekeket öl, az a rendszer minden emberit tagad." Te kis náczi! a terrorállam szándékosan ölt meg 535 gyereket Gázában Emberjogi jelentés: Izrael szándékosan pusztított el 535 gyereket Gázában https://kuruc.info/r/6/142241
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!