Vona: Jöjjön, aminek jönnie kell, álljuk a sarat

2015. június 05. 15:48

Karaktergyilkosságot vár a Fidesztől Vona Gábor saját személye ellen. A Jobbik elnöke szerint ez jó, hiszen ez csak annyit jelent, hogy a kormánypárt elismeri: a Jobbik a legfőbb kihívója. Jöjjön, aminek jönnie kell, állni fogjuk a sarat, mondta Vona.

2015. június 05. 15:48

A Jobbik elnöke Pörzse Sándornak adott interjút az N1TV-ben. Vona itt Orbán Viktor figyelmébe ajánlotta a csendőrség intézményének felélesztését, hogy a rendőrség mellett egy olyan szerv is legyen, amely csak és kizárólag a közbiztonsággal foglalkozik, méghozzá preventív jelleggel. A Jobbik elnöke szerint az, hogy a Fidesz egy ideje az ő személyét is célba vette, azt jelenti, hogy a párt karaktergyilkosságra készül, ami annak a jele, hogy a kormánypárt a Jobbikot tekinti fő kihívójának.

Vona Gábor arról is beszélt: szükségszerű, hogy legyen egy olyan kereskedelmi televízió, amely a Jobbik értékeit is vallja és azokat népszerűsíti.

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2015. június 06. 21:58
(bemásoltírás)---------------------------------------------------------------- MÁTÉ................................... 16Vala pedig akkor egy nevezetes foglyuk, akit Barabbásnak hívtak.17Mikor azért egybegyülekezének, monda nékik Pilátus: Melyiket akarjátok hogy elbocsássam néktek: Barabbást-é, vagy Jézust, akit Krisztusnak hívnak?18Mert jól tudja vala, hogy irigységből adák őt kézbe.19Amint pedig ő az ítélőszékben ül vala, külde ő hozzá a felesége, ezt üzenvén: Ne avatkozzál amaz igaz ember dolgába; mert sokat szenvedtem ma álmomban ő miatta.20A főpapok és vének pedig reá beszélék a sokaságot, hogy Barabbást kérjék ki, Jézust pedig veszítsék el.21Felelvén pedig a helytartó, monda nékik: A kettő közül melyiket akarjátok, hogy elbocsássam néktek? Azok pedig mondának: Barabbást.22Monda nékik Pilátus: Mit cselekedjem hát Jézussal, akit Krisztusnak hívnak? Mindnyájan mondának: Feszíttessék meg!23A helytartó pedig monda: Mert mi rosszat cselekedett? Azok pedig még inkább kiáltoznak vala, mondván: Feszíttessék meg!24Pilátus pedig látván, hogy semmi sem használ, hanem még nagyobb háborúság támad, vizet vévén, megmosá kezeit a sokaság előtt, mondván: Ártatlan vagyok ez igaz embernek vérétől; ti lássátok!25És felelvén az egész nép, monda: Az ő vére mi rajtunk és a mi magzatainkon.26Akkor elbocsátá nékik Barabbást; Jézust pedig megostoroztatván, kezökbe adá, hogy megfeszíttessék.27Akkor a helytartó vitézei elvivék Jézust az őrházba, és oda gyűjték hozzá az egész csapatot.28És levetkeztetvén őt, bíbor palástot adának reá.29És tövisből fonott koronát tőnek a fejére, és nádszálat a jobb kezébe; és térdet hajtva előtte, csúfolják vala őt, mondván: Üdvöz légy zsidóknak királya!30És mikor megköpdösék őt, elvevék a nádszálat, és a fejéhez verdesik vala.31És miután megcsúfolták, levevék róla a palástot és az ő maga ruháiba öltözteték; és elvivék, hogy megfeszítsék őt.32Kifelé menve pedig találkozának egy cirénei emberrel, akit Simonnak hívnak vala; ezt kényszeríték, hogy vigye az ő keresztjét.33És mikor eljutának arra a helyre, amelyet Golgothának, azaz koponya helyének neveznek,34Méreggel megelegyített ecetet adának néki inni; és megízlelvén, nem akara inni.35Minekutána pedig megfeszíték őt, eloszták az ő ruháit, sorsot vetvén; hogy beteljék a próféta mondása: Megosztozának az én ruháimon, és az én köntösömre sorsot vetének.
Tintamin
2015. június 06. 21:13
Gyilkolod te magad, Gabi, ezzel a cukinácisággal, meg a vállalhatatlan hátországoddal, és a skizofrén nézeteitekkel. Nem lehet egyszerre EU-konformnak és zsidó/cigány/meleg/idegen-gyűlölőnek, antikommunistának és Putyin-barátnak, de megpróbáljátok az összes szart eladni az agyhalottaknak. Persze a fidesz is ugyanezt csinálja, és ha nekik sikerül ez az idiotizmus, nektek miért ne menne. Magyarország menthetetlen.
egyetmondok
2015. június 06. 16:15
Azt Vona úr csak hiszi,hogy állják majd a sarat. Akit a Fidesz elkezd,de úgy rendesen karaktergyilkolni...,hű,ha pl.Orbán pápát kívánna választani,azt is megoldaná Mr.Finkelsteien okos tanácsaival...,nemhogy valami ugri-bugri magyar pártvezető begyaláztatását a sárba.
csergolec
2015. június 06. 09:36
"El tudjátok képzelni ha 2018-ban a Jobbik nyerne akkor hazánknak 1945 óta először lenne egy olyan miniszterelnöke aki se zsidó se kommunista?" 1,nem az a lényeg zsidó,vagy nem zsidó,hanem az,hogy jól vezeti-e az országot.(ezért nem ér egy kalap sz...t sem a jobbik,de te ezt nem érheted meg) 2,és azt el tudod-é képzelni,ha nincs a 89-es gengszterváltás akkor a jelenlegi politikai elit tagjai hol lennének??? megmondom,mind a politikában lenne akkor is,csak mind egy pártnak,az MSZMP-nek a sorait "erősítenék".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!