Kampányt indít a határzár mellett a CÖF

2015. június 26. 11:38

A zöldhatárzár mielőbbi létrehozásának szükségességéért kampányol a magát a „hazára támadó, magukat baloldalinak mondó pártokkal és külföldi pénzből finanszírozott álcivil szervezetekkel” szembeállító, Békemeneteket is szervező Civil Összefogás Fórum.

2015. június 26. 11:38

„A hazát támadó, magát baloldalinak mondó pártok és a külföldi pénzekkel fenntartott álcivil szervezeteik az illegális bevándorlás kapcsán most 19-re lapot húztak! Álszent módon humanitásról papolnak, a magyarság létét és jövőjét védő kormányt idegengyűlölettel vádolják. Lássunk tisztán, ők nem a politikai üldözöttekért aggódnak, hanem a modernkori népvándorlás özönvizét kihasználva a legitim magyar kormány megdöntésére szövetkeznek” — vezeti fel közleményében mondanivalóját a Békemeneteket szervező kormánypárti CÖF.

„A nyugat-balkáni exodus balkáni útvonalát minden lehetséges eszközzel le kell zárni. Az illegális határsértők oldalán hangoskodók már most tehetnek az álhumanizmusuk által okozott károk enyhítéséért. Személyes terepmunkával Ők védjék meg déli területeink lakosságának békés hétköznapjait, a házak kertjeit, a megművelt földek termését” — hergeli tovább a CÖF-közlemény az ellenoldalt. A határnál élők rettegésben élnek, írják.

A kormánypárti civilek ezért úgy döntöttek, tenniük kell valamit: a CÖF-CÖKA Kuratóriumának tagjai egyenként 100 ezer forintos hozzájárulással, reklámfilmmel megkezdik a polgárok figyelmének felhívását a zöldhatárzár mielőbbi létrehozásának szükségességére.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
küllő
2015. június 26. 15:22
A műcivil ócska bértalpnyalók társasága nem tudna inkább elszámolni végre, miből is volt néhány száz milliójuk a választásokkor a röhejes -hazug plakát hazudozásaikra ?? Kb 2 éve megígérték.
Dr. Venezu Ella
2015. június 26. 14:37
Talán vonuljon fel egy Békemenet élőláncban végig a szerb határon.
tango47
2015. június 26. 14:35
Miért kell kampány ahhoz, amiről már kormánydöntés van?
liberálzöld.
2015. június 26. 13:34
Miért is kell egy már megszületett kormányhatározat mellet kampányolni? A dolog el van döntve. Fidesz-népszerűsítő kampány. Na az kell. Nagyon ráfér már a felcsuti suttyó megtépázott bandájára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!