A kerítés elcsúfítja a várost

2015. június 22. 13:12

Az N1TV vitéze, Csepin Péter ezúttal a déli határra építendő kerítésről kérdezte a bulizó fiatalokat. A többség úgy gondolta, egy fal önmagában még kevés, de volt olyan is, aki szerint „elcsúfítja a várost”.

2015. június 22. 13:12

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2015. június 23. 11:12
A multikulturalizmus cukormázba bújtatott népirtás Az elnyomó multikulti rezsim működtetői szerint Afrika az afrikaiaké, Ázsia az ázsiaiaké, Európa és benne hazánk viszont mindenkié. Civilizációnk alapítói a honos, fehér európaiak egy globális kisebbség tagjai. Jelen tendenciák mellett, ha folytatódik a ránk kényszerített tömeges bevándorlás és a bevándorlókkal való szintén kényszerített etnikai keveredés, akkor Európa többi népével együtt a mi népünk is feloldódik a beözönlő színes népek tengerében, végleg megszűnünk létezni mint faji, etnikai és kulturális csoport. Ezért ki kell mondani az igazságot: a multikulturalizmus, a tolerancia, a “sokszínűség kultusza” nem más, mint csendes népirtás, mellyel kizárólag Európa honos népeit tehát csakis minket vettek célba a rendszer működtetői, hogy végleg eltűnjünk a történelem színpadáról. “Rasszista” csak a fehér ember lehet... A kínai ember soha nem lehet “rasszista” vagy “idegengyűlölő”, ha a kínai negyedben akar élni a sajátjaival szegregáltan, elkülönülve, hogy identitásukat és népük egyedi jellegét megőrizzék az utókornak. Saját hazájukban sem kényszeríti rájuk senki az úgynevezett “sokszínűséget”, a multikultit, tehát a harmadik világbeli népek tömeges bevándorlását és a velük való kötelezővé tett integrációt, keveredést különböző “rasszizmus” ellenes és deszegregációs törvényekkel, jelen tendenciák mellett Kína mindig kínai marad, Európa viszont pár évtizeden belül megszűnik európainak lenni: http://deres.tv/20141217/multikulturalizmus-cukormazba-bujtatott-nepirtas https://www.youtube.com/watch?v=2zMzeKBEvaQ
választópolgár
2015. június 23. 10:55
Franciáknál már itt tartanak: Érdemes lenne gondolkodni. https://www.youtube.com/watch?v=nSZRowLdJv8
ciseaux
2015. június 22. 19:55
"A kerítés elcsúfítja a várost" Melyiket? Tel-Avivot? Párizst? Vagy van egy magyar város félúton a pampa meg Tűzföld között, ahol senki nem lakik, csak az, aki a "város" képéért aggodók? Afgánok alszanak a Petőfi híd alatt!!!! Este 9 után több "menekült/migráns" van a Blahán, mint cigány!!!!
bora
2015. június 22. 19:12
Na, erről a témáról sem lehet árnyaltan beszélni. Ehelyett egybites vélemények vannak. Úgy beszélünk bevándorlókról, hogy összekeverjük őket a menekültekkel. Úgy beszélünk róluk, hogy nem is ismerjük őket. Előfeltételezés. Meg mi lenne, ha valakit megerőszakolna, stb. Épp most volt hír, hogy egy ízig-vérig magyar fickó a faszát mutogatta a horgászversenyen keresztülfutó nőnek. Vagy egy másik színmagyar lemészárolta a csládját. Stb. Ebből ugye nem kéne általánosítani. Mindenképp probléma Európának, hogy rengetegen jönnek, és nehéz ellenőrizni. Másrészt meg talán hagyni sem kéne rengeteg embert meghalni olyasmi miatt, amihez semmi közük, csak nagyhatalmi játszmák zajlanak pont az ő földjükön. Szép, hogy imádkozunk a közelkeleti keresztényekért, de tenni már nem akarunk. A fal önmagában nem megoldás. Sehogyan nem az. Valamiképpen az okokat kéne megszüntetni. Azt modnjuk jóval nehezebb. De nyilván az elnne a jó, ha nem kéne elmenekülnie ennyi embernek az otthonából. Valahol itt kezdődne a dolog. De nyilván az sem megoldás, hogy fél észak afrika és a közelkelet átköltözik európába, a maradékot meg kiirtják az épp háborúskodó felek. Amit biztos nem jó csinálni, az ilyen egybites gondolkozás. Mintha lenne egy jó és egy rossz, és vagy ez, vagy az. Azért a helyzet ennél valamivel összetettebb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!