Elindult a nemzeti hírtévé

2015. március 15. 11:31

Hevér Lóránt és Imre Balázs mutatta be a megújult M1-et, amely mostantól napi 18 órában híreket sugároz.

2015. március 15. 11:31

 

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2016. október 11. 23:33
Valamiféle megújulásra akkor is szükség lett volna a közmédiában, ha simliska nem csinál vihart egy kanál vízben. Pozitív jelek vannak sok színvonalas műsor lett azóta, de azok mind a Dunán lesznek majd. Nagyon profi arányérzékre lesz szükség a hírszerkesztésben, hogy a nézők ne vegyék kormánypropaganda tvnek. A munkatársakon fog múlni hogy tudnak-e független attitűddel profi tv-s szakemberként működni. Ha nem, az nagyon le fog jönni a képernyőről, és azt a nézők nem fogják tolerálni, ezt a nézettségi adatok megmutatják.
3M..
2016. június 28. 21:47
Ha az ATV-re kapcsolsz, épp Német Sándor hinti az igét. Sem rajta, sem a jelenlévőkön nincs kokárda. Nem magyarok ezek, csak szeretnének. Szebb Jövőt!
Apáczai
2016. június 28. 21:47
Nagyon jó gondolat az egyes csatornák szakosodása. Akikkel beszéltem, mind pozitívan vélekednek róla! Amikor hírekre vagyok kiváncsi, akkor az M1-re kapcsolok, ha meg szórakoztató műsorra vágyok, akkor a Dunát vagy az M3-ast nézem. A HírTV ezzel el is vesztette a jelentőségét. Az ATV meg el is áshatja magát a hazugságáradatával együtt.
Vitez Rezsi Erik
2015. november 01. 18:16
Orban soha nem adja at bekesen a hatalmat senkinek sem. Itt veres polgarhaboru lesz, amit a fegyverek es nem a mediahatter fog eldonteni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!