A KDNP-s képviselő legyilkosozta a hvg-t

2014. november 25. 13:40

A szegénység növekedéséről kérdezte a KDNP-s Rubovszky Györgyöt a hvg, aki hirtelen felindultságában egyszerűen legyilkosozta a riportert.

2014. november 25. 13:40

A hvg riporterei a Parlamentben kérdezgették a kormánypárti képviselőket arról, hogy mit szólnak ahhoz: mióta a Fidesz-KDNP van kormányon, azóta egyes felmérések szerint nőtt a szegények száma az országban. Rubovszky György kereszténydemokrata képviselő annyira felháborodott az őt futtában kérdező hvg-s felvetéstől, hogy hirtelen legyilkosozta a hvg kérdezőit:

- Mit szól ahhoz, hogy nőtt a szegények száma az országban, amióta önök kormányoznak?
- Én nem tudom megérteni, maguk gyilkosok!

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2014. november 25. 15:27
Ugye, mit tudnak csinálni a lelkes hazafiak? "A párt szerint a képviselő akkor fakadt ki, amikor már jelezte, hogy rosszul van, ám újabb kérdéseket kapott. Rubovszky György szavai a közlemény szerint nem az újságírót kívánták minősíteni, hanem rossz egészségi állapotára utalva hangzottak el. Mindezek nyomán a hvg.hu eltekint a teljes videó közlésétől, az ajánló videót eltávolítja, Rubovszky Györgynek pedig ezúton is jobbulást kíván." --- Valóban látszott, hogy Rubovszky nincs jól. A videó vágott volt! A leheletetek nem igaz, ballibák!
dávid
2014. november 25. 15:18
Közben kiderült h a videó erősen vágott volt és a hvg elfogadta és korrektül le is vette a videót: http://hvg.hu/itthon/20141125_Rubovszky_Maguk_gyilkosok
Finale*
2014. november 25. 15:18
Csunya dolog volt ,igaz ,de ez most akkora hir ?
Akitlosz
2014. november 25. 15:13
"This coub had been removed by the user." Szóval nincsen itt kérem sajnos semmi látnivaló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!