Jobbik: Az emberek itthoni boldogulása Magyarország érdeke

2014. február 02. 17:50

A Jobbik szerint Magyarország érdekeivel ellentétes, hogy az MSZP annak biztosítékát kéri a kormánytól, minél több dolgozó ember hagyhassa el Magyarországot. Az ellenzéki párt az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében azt írta, „az emberek itthoni boldogulása hazánk érdeke”.

2014. február 02. 17:50

Dúró Dóra országgyűlési képviselő, a Jobbik szóvivője szocialista politikusok aznapi sajtótájékoztatójára reagált. Gúr Roland, a párt EP-képviselőjelöltje ugyanis arra szólította fel Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy hétfőn az Országgyűlésben tartandó, a négyéves kormányzásáról szóló beszámolójában „valljon színt”, mit tett azért, hogy a magyar állampolgárok továbbra is szabadon vállalhassanak munkát az Európai Unió tagállamaiban.

A Jobbik erre válaszul azt írta: a Fidesz és az MSZP közös bűne, hogy nem tudtak biztonságos jövőképet és tisztességes megélhetést nyújtó béreket garantálni a munkavállalóknak, és ez a jelenség is rávilágít arra, hogy az elmúlt huszonnégy évet kell leváltani az áprilisi választáson.

Közölték: a „nemzeti ellenzék” kormányra kerülve munkahely- és otthonteremtéssel tartja majd itthon a fiatalokat, illetve követ el mindent azért, hogy a kényszerből külföldön munkát vállaló magyarok hazatérhessenek.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nick89
2014. február 02. 19:17
Balczó, Volner, Z.Kárpát, esetlek Gaudi, Az EU- képviselők miért nem léptek fel a kínai feketegazdaság bővítése ellen??? http://www.harommajom.hu
3M..
2014. február 02. 18:06
Amit az Mszp nem tudott befejezni a kormányváltás miatt, azt a jelenlegi kormánypártok folytatják. A nép lecserélésének ez egy fontos eleme! A cigányokat mesterségesen felszaporítani, a fiatalokat elüldözni. Feladat teljesítés folyamatban.... Szebb Jövőt!
várúr
2014. február 02. 18:05
Végre egy jobbikos mondat, amivel egyetértek. Van olyan tartalmas, mint egy közhelyszótár, de attól még igaz. Más kérdés, hogy a határok nélküli Ajrópában az emberek hajlamosak vándorolni, akár a több pénz, akár a kalandvágy miatt, vagy mondjuk a tartásdíj vagy más adósság elöl menekülve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!