CÖF: Új társadalmi szerződés készül

2014. január 15. 11:16

Országjáró körutat és kampányt szervez a Civil Összefogás Fórum, amelynek célja egy új, a következő választási ciklusra szóló társadalmi szerződés összeállítása.

2014. január 15. 11:16

A Civil Összefogás Fórum fel kívánja hívni a közvélemény figyelmét arra is, hogy „újra összeállt az országot a csőd szélére sodró politikusok maroknyi, hatalomra éhes csapata” – jelentette be sajtótájékoztatóján Csizmadia László, a CÖF alapítója, a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) elnöke szerdán Budapesten.

Fricz Tamás, a CÖF alapítója arról beszélt, hogy a civil szervezet kezdetektől azt tűzte ki célul, hogy megvédje a demokráciát, a közjót, a jó erkölcsöt és a nemzeti szuverenitást. Álláspontja szerint ezek az értékek a baloldali ellenzéki pártok összefogása miatt most újra veszélybe kerültek.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2014. január 15. 22:28
Egy kis malac, cöf- cöf- cöf, Trombitálgat, töf- töf- töf, Trombitája víg ormánya , földet túrja, döf- döf- döf. Jön az öreg, meglátja, Örvendezve kiáltja: Rajta fiam, cöf- cöf- cöf- cöf Apád is így csinálja! Most már együtt zenélnek, Kukoricán megélnek, Töf-töf-töf-töf, cöf-cöf-cöf-cöf, Ezek ám a legények!
slomovicz
2014. január 15. 22:13
Túl kell lépni,és meg kell haladni az elmúlt- totál becsődőlt húsz évet!! Amelynek egyedüli okozói csakis- a későkádári maffia baloldal. Azok akik semmit sem változtak, semmit sem tanultak. Kell majd a 2014 es bukásuk után, egy valódi, hiteles , új baloldal. Minden bajunkért, ez az álbaloldal a felelős! Nem a Fideszről van itt szó majd a választáson, hanem arról szavazunk, hogy ezt az ál baloldalt mégegyszer bármiféle pozícióba beengedjük e. NEM! SOHA TÖBBÉ!
Felebarát
2014. január 15. 21:40
ez Cif, megint valami ellen szerveződik, már mint ez is itt mindenki valami ellen szerveződik ez az abszólut ellenállás orzsága...
tatka46
2014. január 15. 14:07
CÖF csak röhögni tudok a sok agyhalott gerinctelen társaság , akiket Orbán pénzel menjenek a büdös pi..ba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!