Lehallgatási-ügy: vizsgálatot kezdeményez a kormánypárt

2013. december 05. 09:18

Lehallgattak-e Magyarországon az embereket, és ha igen, mire használták fel ezeket az adatokat? – a Fidesz ennek kivizsgálását kezdeményezi.

2013. december 05. 09:18

Rogán Antal szerint ki kell deríteni, vannak-e befolyásszerzési kísérletek a magyar gazdasági és közéletben. A Fidesz-frakció javaslata pénteken kerül a Parlament elé, így a testület még karácsony előtt megkezdheti a munkáját – írja az MNO.

Októberben derült ki, hogy az amerikai titkosszolgálat a berlini nagykövetség tetejéről hallgatta le Angela Merkel német kancellár telefonbeszélgetéseit. A Wikileaks ezután hozta nyilvánosságra, hogy világszerte 80 nagyvárosban, köztük Budapesten is használtak lehallgató-készülékeket.

Rogán Antal a Facebook-on közzétett videójában kifejtette: „Magyarország vezető személyiségeit – akár üzletembereket – lehallgathattak vagy éppen a személyes adatainkat is felhasználhatták. Meggyőződésem szerint mi Európában és Magyarországon is érzékenyek vagyunk a saját személyes adatainkra, így szükség van arra, hogy kiderítsük mi az igazságtartalma a Magyarországot érintő lehallgatási botránynak”

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2013. december 05. 11:19
A segítőket, a hazai ügynökök névsorát is nyilvánossságra hozzák? Ügynökök vizsgálják az ügynöki ügyeket? El tudom képzelni, milyen 'szenzációs' eredmény születik.
bigyomail
2013. december 05. 11:16
Pár lépésben meg lehet oldani a dolgot, már ha tényleg a válaszra kíváncsiak és nem az Amerika-ellenes hangulatra játszanak szimpla szavazatszerzési célból. 1. Meg kell kérdezni a magyar titkosszolgálatot 2. Ha nem tudják, ki kell rúgni az egész bandát és újjászervezni őket. Köszönöm, hogy segíthettem!
DezInf
2013. december 05. 10:52
Tonyó, csak nem parázol a mutyik mijatt?
liberálzöld.
2013. december 05. 10:42
Mit tökölünk? Vegyünk elégtételt. A szabadságharcnak lassan úgy is vége, legalább lenne dolga a sok szabadságharcos katona-focidrukkernek. Üzenjünk hadat az USa-nak! Talán most nem telik nekik 2 napba, hogy megtalálják a térképen, hogy ki is üzent hadat nekik. Na, szóval egy ócska hülyeség ez a lehallgatásos izé. Megint lehet az emberek szemébe szórni valami izét, amivel foglakozzanak. Amióta világ a világ, minden ország kémkedik minden ország ellen. Az meg, hogy lehallgatnak, alapvető tétel az egészben. Ha valaki nem hiszi kérdezze meg Scmittet pl. Jujistene! Lehallgatták az Usákok a Rogánt! Nahátezasztán ....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!