Schiff András és a nép

2013. december 23. 17:23

Schiffnek lenni nem könnyű. Több évtizeden keresztül napi sok órában kell keményebben koncentrálni hozzá, mint amire Deutsch Tamás a Nagy Brehm szerint egyáltalán képes.

2013. december 23. 17:23
Jótündér

„A hatvanéves Schiff András azt nyilatkozta a BBC-nek, hogy még látogatóba sem akar hazatérni Magyarországra.  Ilyenkor szoktak rettegőzni a fruzsik. Schiff képes olyan jelentéktelen dolgok miatt aggódni, hogy a FIDESZ legismertebb "újságíró"-ja beásná az orgoványi erdő földjébe. Nevetséges. Amúgy nemcsak a  fruzsik szokták kinevetni Schiffeket, tulajdonképpen mi is. Kicsit. Miért mond ilyeneket, végül is, nem ásnak be itt senkit a földbe, Horthy is csak így meg úgy, nem szabad túlozni, blablablablabla.


Schiff András kimond valamit, amit nem nagyon szoktunk kimondani, leírni, csak gondolni. Neki az emberekből, a magyar emberekből is elege van. Nem mindből, de azért elég sokból. Ilyet aztán tényleg nem szabad mondani, a választópolgár segge fényesre nyalva jó.

Tegnap megnéztem a Mephistot a Vígben, ma elolvastam Balog Zotyó háziállatkájának Vidnyánszky Attilának nyilatkozatát arról, hogy Szent Johanna tulajdonképpen a mi édes, megalázott, üldözött, népekkrisztusa, hogy tényleg oda ne hányjak komolyan, hazánk szimbóluma. 

Schiffnek lenni nem könnyű. Több évtizeden keresztül napi sok órában kell keményebben koncentrálni hozzá, mint amire Deutsch Tamás a Nagy Brehm szerint egyáltalán képes. Schiff perspektívája más, mint azé a népé, amelyre most egy kicsit haragszik.”
 

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Biomechanoid
2013. december 25. 11:56
A patkányblog legundorítóbb patkányától beposztolni a legalja. Persze, a hitsorsosok tartsanak össze, bármelyik oldalon álljanak is. Nem véletlen, hogy a származásilag egyforma mandisok karácsonykor szinte csak magyargyalázó posztokat közölnek.
catalina9
2013. december 24. 14:07
Schiffnek lenni nem könnyű. Több évtizeden keresztül napi sok órában kell keményebben koncentrálni hozzá, mint amire Deutsch Tamás a Nagy Brehm szerint egyáltalán képes. Schiff perspektívája más, mint azé a népé, amelyre most egy kicsit haragszik.” Tipikus ballib manipuláció. Schiff ugyanis nem zongorázik a BBC riportre előtt, hanem nyilatkozik, mégpedig ocsmány módon, és nem először. Ehhez nem kell sokat gyakorolni, elég ha követi Alföldi, Kertész, Tarr Béla, Szász példáját.
atila68
2013. december 24. 13:19
Mi az a fruzsik? Mi az a rettegőzni? Ezeknek nincs esetleg magyar megfelelője?
Kronikas
2013. december 24. 10:13
Tuti, hogy a vinszentesek vhol itt röhögnek a monitoruk előtt :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!