Túszdráma volt Szigetszentmiklóson

2013. július 25. 09:17

Kivonultak a Terrorelhárítási Központ emberei Szigetszentmiklósra, ahol egyes információk szerint túszdráma zajlott. Az atv.hu értesülései szerint a túszejtő férfit már őrizetbe vették.

2013. július 25. 09:17

A Terrorelhárítási Központ munkatársai is kivonultak csütörtök reggel a Pest megyei Szigetszentmiklósra, ahol sajtóinformációk szerint túszdráma zajlott.

Fodor Gergely, a TEK Társadalmi Kapcsolatok osztályának vezetője az MTI-nek megerősítette, hogy Szigetszentmiklósra kivonult a TEK egyik műveleti egysége. A folyamatban lévő akcióról viszont nem mondott többet.

A rendőrség egyelőre nem nyilatkozott az ügyben.

A hvg.hu szerint az esetről a Class FM egyik hallgatója adott hírt, aki a rádióba betelefonálva azt állította, hogy egy pisztollyal hadonászó férfi túszul ejtett egy nőt, és lövések is eldördültek Szigetszentmiklóson.

Az atv.hu úgy tudja, hogy a túszejtőt már őrizetbe is vették: a TEK emberei a túsztárgyalás során kihasználták azt a pillanatot, amikor a férfi egy pillanatra letette a fegyverét, és elfogták az elkövetőt.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2013. július 25. 09:34
Mivé lett ez a jobb sorsra érdemes település? Két súlyos bűnügyből egy már ott történik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!