Nincs futball bunda nélkül?

2013. július 18. 08:40

Az európai fociban a legmagasabb szinteken is vannak meccsek, ahol egyes játékosok és bírók le vannak fizetve. Meg lehet ettől tisztítani a focit?

2013. július 18. 08:40

Bűnözők eurómilliókat keresnek azzal, hogy lefizetnek focistákat és bírókat, majd fogadnak a mérkőzésekre. Európai nyomozók azt gyanítják, hogy a futballmeccsek megbundázása több száz meccset érint. Ráadásul nem csak bajnoki meccsekről lehet szó, hanem Bajnokok Ligája mérkőzésekről is.

Egy olasz focista elmondta, hogy ő meccsenként 15 ezer eurót kapott azért, hogy segítsen beállítani a helyes végeredményt, miközben egy másik szerint a focisták nincsenek is tisztában azzal, hogy valójában milyen bűncselekmény sorozathoz lesz közük. Nagy kérdés, hogy lehet-e tiszta az olasz foci – miközben az első osztályú csapatok több mint fele után nyomoz a rendőrség –, és lehet-e tiszta a BL, vagy az Európa Liga.

A szövetségek azonban úgy tűnik, egyelőre tehetetlenek a bundaügyekkel kapcsolatban.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!