Felcsúti Mészárosok árulhatják a dohányt az Auchanok felében

2013. június 19. 13:25

A Népszabadság szerint a felcsúti polgármester testvére, Mészáros János fideszes önkormányzati képviselő, illetve a felcsúti alpolgármester Mészáros László Roland nevű fia nyithat majd dohányboltot az Auchan áruházak egy részében.

2013. június 19. 13:25

A Népszabadság szerint Mészáros László – aki csak névrokona a felcsúti polgármester Mészáros Lőrincnek – felcsúti alpolgármester Roland nevű 25 éves fia Csömörön, Dunakeszin, Fóton, Törökbálinton és Miskolcon nyert dohánykereskedelmi jogot. Valószínűleg ő árulhatja majd a dohánytermékeket az említett települések Auchan áruházaiban. Az édesanyjával közösen létrehozott Lando-Ker Bt. ugyanis májusban öt új fióktelepet jegyzett be, mindet az elnyert koncessziós területeken található hipermarketek címére.

Szintén a maximális öt dohánykoncessziót nyerte el Mészáros Lőrinc János nevű testvére, aki egyébként fideszes önkormányzati képviselő Felcsúton. Mészáros János is olyan településeken – Budakalász, Budaörs, Budapest XI. kerület, Kecskemét, Szeged – nyert trafikjogot, ahol szintén van Auchan. Ha neki is sikerül megállapodnia a francia áruházzal, akkor a 19 magyarországi Auchanból 10-ben felcsúti Mészárosok árulhatják majd a dohánytermékeket – írja a Népszabadság.

A lap kereste az ügyben Mészáros Lőrincet és Mészáros Lászlót, de nem sikerült elérnie őket. A Népszabadság egyebek mellett arra lett volna kíváncsi, miért pályáztak Felcsúttól, és egymástól is messze lévő településeken dohánykoncesszióra. Az Auchan viszont nem cáfolta a lap értesüléseit. Azt közölték: az volt a cél, hogy továbbra is kaphatóak legyenek a dohánytermékek az áruház üzletsorain. Hogy miért pont a felcsúti vállalkozókat választották, a hipermarket azt válaszolta: csak olyanok közül választhattak bérlőket, akik már elnyert koncesszióval keresték meg az áruházat.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. június 19. 15:29
Mutyizik a bankelnök??? Felcsuti Péter (1949. december 1. – ) magyar közgazdász, bankár, a Raiffeisen Bank (korábban Unicbank) vezérigazgatója, 2008. április 25-étől a Magyar Bankszövetség elnöke.
Fici7
2013. június 19. 15:14
Mutyi, mutyi hátán.
gubenc
2013. június 19. 14:53
Világos a dolog. A Mészáros Lőrincz is ott volt a Bilderberg megbeszélésen és két világösszeesküvés tervezés között csendben lemutyizták az auchan tulajjal a dolgot.
VattafakkaBanda
2013. június 19. 14:09
örökzöld sláger: http://indavideo.hu/video/Trafikmutyi_-_A_Kutyadnak_a_kolyke_1
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!