Halász: Őszre elkészül a közösségi művelődési stratégia

2013. május 08. 11:39

A közművelődés új struktúrájának kialakításával befejeződik a teljes kulturális intézményrendszer szerkezeti-szervezeti átalakítása.

2013. május 08. 11:39

A kulturális államtitkárság őszre elkészíti a közösségi művelődési stratégiát, amelyet szakmai vitára bocsátanak – jelentette be Halász János, az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) kulturális államtitkára szerdán Debrecenben. A közművelődés új struktúrájának kialakításával befejeződik a teljes kulturális intézményrendszer szerkezeti-szervezeti átalakítása – tette hozzá a politikus a Szakmai megújulás a Nemzeti Művelődési Intézettel címmel rendezett konferencián.

Halász János fontosnak nevezte a közművelődés új szemléletű megközelítését, hogy arra mindenki a társadalomnak segítő lehetőségként és ne a múltból itt maradt hálózatként tekintsen.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Antigoné
2013. május 08. 12:59
OK. Bár nem tolonganak a kommentelők. Úgy tűnik, a kultúra senkit nem érdekel, csak ha Alföldi Robiról van szó ( esetleg még az Új Színházról)
Antigoné
2013. május 08. 12:37
Javítsátok már ki a címet, kultúrbajnok mandisok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!