Szövetségeseket szervez a Jobbik

2013. január 15. 16:02

A választási kampány közeledtével a nemzeti oldalt érő támadások elhárítása és bizonyos kiemelt ügyek kapcsán közösen fog fellépni a Jobbik és további hat „nemzeti szervezet” Hajdú-Bihar megyében és a tágabb régióban – jelentette be Kulcsár Gergely, a párt parlamenti képviselője kedden Debrecenben.

2013. január 15. 16:02

A politikus sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: nem választási szövetséget kötöttek, hiszen pártként egyedül a Jobbik indulhat majd a 2014-es választásokon.

A kedden aláírt nyilatkozat szerint az Új Magyar Gárda Mozgalom, a Nemzeti Őrsereg, a Szebb Jövőért Egyesület, a Jobbik Ifjúsági Tagozata, az Erdélyi Magyar Ifjak és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom megyei szervezetei a Jobbikkal összehangoltan fognak szervezni demonstrációkat, illetve más akcióikat. Kulcsár Gergely elmondta: helyi kezdeményezésükkel ösztönözni kívánják azt is, hogy országos szinten is intézményesítsék együttműködésüket a felsorolt szervezetek. Korábban is volt kapcsolat közöttük, de az nem öltött szervezeti formát – emelte ki.

Két jelenleg folyó ügyben is – folytatta – tapasztalható lesz az összefogásuk: segíteni fognak a miskolciaknak aláírást gyűjteni a borsodi megyeszékhelyre tervezett európai cigány kulturális központ elleni népszavazás kiírásához, illetve Debrecenből buszokat szerveznek a Magyarország-Románia labdarúgó világbajnoki selejtező idejére meghirdetett budapesti Jobbik-demonstrációra. A találkozót a nemzetközi szövetség döntése értelmében zárt kapuk mögött kell megrendezni.

Kulcsár Gergely a választási kampányról szólva úgy fogalmazott: „ellenségeink megpróbálják majd minden eszközzel felszámolni a nemzeti ellenállást, szétverni a nemzeti oldalt”, ezért nem lehetnek széttagoltak.

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HSL
2013. január 15. 23:23
jobbik szövetségesek? ööö... betyársereg... tank makett fan klub... panzer general online community... pilisi szívcsakra sámán közösség... nem kellett volna anno biztosnyilasba átmenni a fijuggnak az EP választás eredményén megrészegülve, az osztrák FPÖ vette a fáradságot egy kis mainstream imázsért és azóta stabilan második-harmadik erő (vállvonás) a józan ész az vétség az ugarisztáni polityikában
blablabla
2013. január 15. 20:47
Kedves Felebarátaim! A jobbikot a gyurcsány-szilvási-laborc bagázs futtatta fel a IDEGEN HATALOM parancsára, hogy majd gyurcsányék ezen keresztül szivárogjanak vissza. Ez nem sikerült ... eddig, reméljük soha. Most, hogy ezek a jobbikot "vezető" kis hazaáruló 'kocsogok' bekerültek a parlamentbe, már maguk sem tudják mit tegyenek, ha a cetlire nincs minden pontosan, részletesen leírva. Ezeknek kellene legelőbb pusztulniuk a politikából, de végleg. jobbik vezetői és képviselői = kiképzett provokátorok gyülekezete.
*ufó*
2013. január 15. 19:54
szerintem, még bevehetnék az MBE-t I. Magyar Bohóc Egyesület :-) http://www.bohocegyesulet.hu/
bini
2013. január 15. 19:52
És ebben mi az új? Eddig is ezek voltak a jobbik szövetségesei. Nem gondolom, hogy táboruk és szinpatizánsaik ezzel növekedet, inkább beszükült, mivel akik edig a jobbikra szavaztak a cigöny hecckampány és antiszemita beszólások miatt azok nem biztos, hogy őket választják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!