Önállóan indul a KDNP Esztergomban 2014-ben

2012. szeptember 07. 10:41

Esztergomban a KDNP megkezdte a felkészülést a 2014-es választásokra, és mind a tíz körzetben önálló jelölteket indít. A párt város elnöke közölte, elhatárolódnak Tétényi Éva és a fideszes többségű képviselő-testület „közösségromboló politikájától”.

2012. szeptember 07. 10:41

Révfalvi Gergely, a párt márciusban megválasztott városi elnöke közölte: Esztergomban nincs Fidesz-KDNP-szövetség és a képviselő-testület fideszes csoportja sem használhatja a Fidesz-KDNP-frakció megnevezést, mivel a képviselők között nincs kereszténydemokrata politikus, a jelenlegi fideszes képviselőket pedig a KDNP nem jelölte.

Az elnök hozzátette, hogy kereszténydemokraták esztergomi szervezete morálisan elítéli, és egyben elhatárolódik a független Tétényi Éva polgármester és a fideszes többségű képviselő-testület által együttesen végzett „közösségromboló politikától”, és azt mindkét fél részéről a közhatalommal való visszaélésnek minősíti.

„A helyi KDNP nem vallási csoportosulás, hanem a helyi politikai akaratképzés része, amely közéleti tevékenységét nem a problémák mélyítésére, hanem azok megoldására összpontosítja, a keresztény értékek figyelembe vételével, javító szándékkal” – fogalmazott Révfalvi Gergely.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
solva
2012. szeptember 08. 11:44
Madarat tolláról, embert barátjáról. Kérdés,hogy az Antal József féle MDF miért ragaszkodott foggal-körömmel és az Orbán féle FIDESZ miért ragaszkodik foggal körömmel a kereszténydemokráciához,mikor egy tollvonással megszabadulhatna tőle.
coctail
2012. szeptember 07. 12:49
KDNP? Az mi?Eddig azt hittem pántlika a Fidesz népnemzeti kalapján.
kukagyerek
2012. szeptember 07. 11:36
"A kicsodák indulnak külön?" Nem ismered a csimbók pártot?
RAMBO
2012. szeptember 07. 11:20
A kicsodák indulnak külön?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!