Nem emlékszik Mátsik Györgyre Kósáné

2012. augusztus 07. 07:51

Kósáné Kovács Magda állítása szerint soha nem találkozott Mátsik Györggyel, holott 1988-tól ugyanannak az alapítványnak voltak kuratóriumi tagjai.

2012. augusztus 07. 07:51

Soha életében nem találkozott Mátsik Györggyel – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Kósáné Kovács Magda, a Demokratikus Koalíció etikai bizottságának elnöke. Kósáné és Mátsik 1988-tól tagja volt a Magyar Úttörők Szövetsége által életre hívott Gyerekekért Alapítvány kuratóriumának.

Kósáné a lapnak azt mondta, arra sem emlékszik, hogy egyáltalán tagja lett kuratóriumnak, bár ennek a lehetőségét ennyi idő távlatából nem zárta ki. Elképzelhetőnek nevezte, hogy valamely korabeli tisztségéből kifolyólag került a neve a tagok közé (az alapító okirat szerint a Szakszervezetek Országos Tanácsa titkáraként volt a kuratóriumban). Kósáné visszautasította, hogy ismerné Mátsikot, és határozottan tiltakozott az ellen, hogy nevét bárki összefüggésbe hozza az egykori ügyészével.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2012. augusztus 07. 13:37
Nem kéne beperelni New Yorkban az uttörővasútat is? Biztos akad szemtanu aki elmondja hogy Kovácsné, Mátsik és Lendvai ott álltak MÁV egyenruhában kutyakorbáccsal és vasutas fütyülővel a szájukban.
keszi
2012. augusztus 07. 11:29
Majd bolond lenne emlékezni Mátsikra. Mint demokratikus ellenzéki már a véreskezü Kádárt, Biszkut, Marosánt, Aprót (stb.) is csak alig, homályosan tudja felidézni!
red label
2012. augusztus 07. 10:58
Kösáné ez az igen szimpatikus balodali hölgy, amnéziás, ez egy balodali, kommunista feröző betegség, nincs rá gyógyszer!
gvarga10
2012. augusztus 07. 10:49
Kósáné Kovács Magdolna kijelentem,hogy semmire sem emlékszem ami 1990 előtt történt. Igaz,hogy jól éltünk,mindenünk megvolt,de nem volt pl.négyesfogatunk.Nem voltak libériás inasaink sem,viszont "aktivistáink" elvégezték ezt a munkát.Nem volt kastélyunk.Na jó,valamivel kisebb mint a fertődi.Grófi cimerünk sem volt,minek hivalkodni a jóléttel?Ahogy Horn elvtárs mondta:Na és?Nagyjából ennyi. A rendszerváltás után megmutatkozott a valódi szociáldemokrata mentalitásom.Mindenütt képviseltem megújult Pártunk érdekeit,szakitva a Rákosista -Kádárista hagyományokkal-a Párt vagyonát kivéve. Azóta frizurám -mint a beton!Arcomon több kiló vakolat és repedés sincs rajta. Majd hülye lennék botoxot használni,mint az Ildi a Cenzorka!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!