Lefegyverezték a huszárokat Kövér testőrei

2012. július 03. 13:23

Veszélyesnek találták a Kiskun Huszár- és Honvéd Hagyományőrző Egyesület múzeumi fegyvereit Kövér László testőrei Kecskeméten.

2012. július 03. 13:23

Az országgyűlés elnöke a kuláknak bélyegzett magyar gazdáknak állított emlékmű avatásán vett részt, melyre meghívták a Kiskun Huszár- és Honvéd Hagyományőrző Egyesületet is. A hagyományőrzők díszsorfalat állva fogadták volna a házelnököt. Két nemzetbiztonsági tiszt felszólítására azonban le kellett tenniük múzeumi puskáikat és tompa kardjaikat, melyek nem is minősülnek fegyvernek.

A két tiszt nem indokolta meg a döntést. A hagyományőrzők ezután úgy döntöttek, hogy távol maradnak a rendezvénytől.

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drieno
2012. július 03. 17:42
ez megint csak arra példa, hogy nem változott itt semmi, az állam képviselőinek védelmezői az állam polgáraitól rettegnek a legjobban kövér ezzel sokat veszített az arcából
drieno
2012. július 03. 16:49
ez valami hülye vicc? kirúgni a tiszt elvtársakat! ilyen esetekben le tetszenek chekkolni a hagyományőrzőket és kész, nagyon jól lehetett tudni előre, hogy ott lesznek ez mekkora tahóság volt már, szégyen és gyalázat!
StG
2012. július 03. 16:13
Nagyképű senkiháziak. Nagyon igaz, hogy akik hivatalt kapnak, nem biztos, hogy észt is kapnak hozzá...
Secnir
2012. július 03. 16:00
szerintem a TEK igen nagylelkű volt. Ilyen esetben a nornális eljárás az új Btk. szerint az, ha a helyszínen felkoncolják a huszárokat, és a holttestüket az A6-os négy fokára tűzik ki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!