Jelentős büntetést kapott a Facebook

2012. június 26. 08:46

Jelentősen, százmillió dollárnál is többel visszavetheti a Facebook bevételét egy kaliforniai bíróság, amely azt találta aggályosnak, hogy a közösségi oldal fizetség vagy a letiltás lehetősége nélkül közzétette, hogy bizonyos oldalakat kik like-oltak.

2012. június 26. 08:46

Jelentősen, százmillió dollárnál is többel visszavetheti a Facebook bevételét egy kaliforniai bíróság, amely azt találta aggályosnak, hogy a közösségi oldal fizetség vagy a letiltás lehetősége nélkül közzétette, hogy bizonyos oldalakat kik like-oltak. Mark Zuckerberg cége végül jogi felelősségre vonás elkerülése érdekében beleegyezett, hogy a website felhasználói nagyobb beleszólással rendelkezzenek abba, hogy személyes adataikat milyen módon hasznosítják a szponzorált történetek — írja a mediainfo.hu a Daily Mail cikke alapján. Szakértők véleménye szerint ezek a módosítások 103 millió dollár bevételcsökkenést eredményezhetnek az oldalnak, amelynek emellett 10 millió dollárt kell jótékony célra áldoznia, s ugyanennyi perköltséget is meg kell fizetnie.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KannibálTatárÚr
2012. június 28. 20:38
A bíróság itélete megérthető: félnek, hogy Kaliforniának nem lesz pénze a bírók fizetésére. Meglopják azt, akinek van pénze.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!